/i/Diziler

Sadece dizileri konuşacağınız altinci.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    The Vampire Diaries'in 7. sezonunun konusu resmen.

    Babasının vampirler tarafından öldürüldüğü için Şaman bir gruptan yardım alır. Şamanlar tarafından kendi canı üzerine tam olarak 8 can daha ekleniyor ki bu 9 yani bir kedinin hayatı ediyor (galiba). Bununla kalmayıp büyüden etkilenmeme efsunu da basıyorlar ablamıza. Bir de yetmezmiş gibi Phoenix taşı denilen, vampir ruhlarını içine çekip onlara cehennem hayatı yaşatan bir taş veriliyor. Rayna, bu taşı kılıcı ile bütünleştiriyor ve önüne gelen tüm vampirleri öldüreceğine, babasının intikdıbını alacağına söz veriyor.
    Eğer bir vampirseniz ve Rayna Cruze tarafından bir kegib dahi olsa darbe aldıysanız çok geç. Her şeyi bırakın. Çünkü o bir kere birini işaretlerse, işaretlediği kişiyi ömrünün sonuna dek kovalar. Onu görebilir, onun duygularını hisseder. Onun gölgesi ve kabusu olur.
    |SPOILER ALERT| Klaus Mikaelson, bir bölümde Stefan'a "Hiç kimse Rayna Cruze'yi düşman edinebilecek kadar aptal olamaz." der. Çünkü Rayna 8 hakkını yitirdiğinde ve gerçek anlamda öldüğünde bile işaretlediği, takip ettiği kısacası göz koyduğu herkes ölür.
    ···
   tümünü göster