/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +10 -1
    Uzaylıların var olup olmadığını kesin kanıtlar ile ne çürütebilirim ne de yüzde yüz kanıtlayabilirim. Fakat bana kalırsa uzaylılar varsa da bizden ileri bir medeniyette olduklarını sanmıyorum. Çünkü mutlaka ki bir iletişime geçerlerdi. Biz insanlar bu kadar çırpınıyorken onlarla iletişime girmeye onlar neden iletişime girmek istemesinler ki?

    Gelelim UFO olayına. Bana göre UFOların olma ihtimali uzaylıların bizi ziyaret etme ihtimalinden daha fazla. Beynimde sorun olduğunu düşünüyorsunuz biliyorum. Eğer uzaylılar bizi ziyaret edemiyorsa UFOlar nasıl gerçek oluyor ameka diyorsunuz.

    Arkadaşlar UFOlar var ve UFOları kullanlar tıpkı sizin gibi insanlar. Ama biraz ufak farklar ile evrimleşmiş insanlar. Yani bizden biraz üstünler. Çünkü o evrimleşmiş UFO sahibi insanlar gelecekten geliyorlar. Bunlar birer zaman yolcuları.

    Bir düşünün. Şuana kadar herhangi bir uzaylı aracı yere temas etti mi veya etrafa zarar verdi mi veya herhangi bir şey yaptı mı. Hayır. Piramitler vs diyenler olacak orasını bilemem ama ona da ihtimal vermiyorum. Çünkü gelecekten gelen bir insanın geçmişteki bir hareketi geleceği inanılmaz boyutlarda değiştirebilir.

    Şimdi şöyle düşünün. Siz zaman yolculuğu yaparak insanların ateşi bulmadığı dönemlere gittiniz ve orada seni gören ilk insanlar sizi çok olumlu karşıladıklarını düşünün ve size yakaladıkları geyikten bir parça et ikram ettiler ve sizde afiyetle yediniz. Sonra günümüz yılına geri döndünüz. Ve bir bakıyorsunuz ki bütün dünya tamamen değişmiş. Konuşulan dilden tut ülke sayısına, yönetim biçimlerine, kültüre ve daha binlerce faktör bir anda değişmiş. Peki bu nasıl oldu?

    Tabii ki o tanıştığınız o ilk insanlar ve yediğiniz o bir parça geyik etinden dolayı. O bir parça eti yemen o av etinin bir kaç saat daha önce bitmesine neden oldu ve o insanlar yeni bir av yakalamaya gittiler ve o av sırasında bir insanın ölümcül yaralanmasından tutun koşarken ezdikleri karıncadan avladıkları geyiğe kadar bütün faktörler insanlığın geleceğini müthiş bir farkla değiştirebilir. O ilk insanların verdiği tepkiler düşünce tarzlarının değişmesine değinmiyorum bile. Bu hikaye uzar da uzar. işte buna kelebek etkisi deniyor.

    Yani varmak istediğim sonuç şu ki gelecekteki insanlarımız, torunlarımız çevreye insanlara hayvanlara herhangi bir zarar vermeden gelecekte tek bir farklılık bile yaratmadan bilgiler veriler toplamak için insanların gördüklerini iddia ettileri UFOlar ile araştırma yapıyorlar. Benim teorim budur. Siz ne düşünüyorsunuz?

    Ayrıca bilim adamları mamutların bir anda yok oluşunu da zaman yolcularına bağlıyor. Bir tür hastalığın bu soyu yok ettiği düşünülüyor. Çünkü buz çağı dolayısıyla yok olduklarını iddiası bir saçmalık. Zira mamutlar zaten buz çağında yüzlerce yıl yaşayan ve artık uyum sağlamış bir hayvanlardı bir anda kitlesel olarak yok olmaları hayret vericidir.
    ···
   tümünü göster