/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 26.
    +37 -10
    Beyler Türkçüler olarak çok çok çalışmamız lazım. 80 milyonluk nüfusumuzun sadece 30 milyonu kürt ve yaklaşık 10 milyonda diğer etnik çürüntüler. 20 sene sonra bu sayı daha da artacak ve Türk yurdunda azınlık kalacağız. Kurtuluşumuzun tek çaresi çalışmak. Ancak Gazi Atatürk gibi dahice politikalar ve azim ile vatanımızı Türkleştirip ileriye taşıyabiliriz..
    ···
    1. 1.
      +1
      Birbirimizi mi gibelim 15 çocuk mu yapalım nası bi çalışma bu aq?
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Kanka kürt modunu etkin hale getirmemiz lazım gerekirse orta asyadan göç almak lazım çok eşlilik kanunuyla beraber (9 aylık zaman kaybını da önlemiş oluruz) 10 yılda 15 milyon Türk.
        ···
      2. 2.
        +1
        Umarim ciddi degilsindir
        ···
      3. 3.
        0
        birader haklısın evet çalışmamız lazım da 1 genç vatanı milleti için çalışma kararı alıp devam etse 20 genç gider hala salaklık yapmaya devam eder. böyle olmaz bu iş. herkesi ayağa kaldırmak lazım. hani biz gidip ülkemizi yükseğe taşımaya çabalasak bile birileri hala karı kız peşinde koşar ne bileyim ciddiyetsiz kalır ona buna laf atar mizah moruk ya der. böyle olmaz ki.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      Yada hitler'in yaptığını yapalım
      ···
    3. 3.
      0
      Guzel kardesim lutfen diger etnik kulturu farkli olan insanlari k*rtlerle ayni kefeye koyma ben etnik kokenim farkli olmasina ragmen senden daha fazla turkculuk yapiyorum
      ···
    4. 4.
      0
      30 milyon kürdü nerde duydun amk 15 milyon en fazla ki bunun 5 milyondan fazlasınında kökeni türkmendir
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster