/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +6 -1
    Afrin operasyonu başladığı günden beri sinir krizi geçirerek takip ediyorum bu kirli propagandaları. Yok efendim Türkiye şehit düşen askerleri orada bırakıyor. Yok F16 düşürüldü. Yok yüzlerce asker esir alındı. Yok 1500 asker şehit edildi.

    Lan bu orusbu çocuklarını anlıyorum da buna inanan insanlar var aramızda. Lan hiç mi aklınız mantığınız yok. Hükümete geçirecem diye niye kendi şanlı askerimizi lekeliyorsunuz. Türk ordusu 5 günde 1500 şehit verebilecek kadar aciz bi ordu mu?

    Hadi ona da eyvallah 6 şehit geldi ülkeye hepsi için cenaze töreni düzenlendi yüzlerce kişi ve onlarca siyasetçi katıldı. Hatta birinin vasiyetini başkan ben yerine getirecem dedi. Bi düşünün sizin abiniz, amcanız, kuzeniniz şehit düşse ve değersiz bi şekilde orada bırakılsa ülkeyi ayağa kaldırmaz mısınız? Hadi diyelim kimsesiz askerlerimiz var. Lan 6 kişiden geriye kalan 1494 askerin kimsesi yok mu? Herşey bi yana lan 5 günde 1500 şehit veren devlet neyin operasyonuna devam edecek.

    Az kafanızı çalıştırın mk. Şu orusbu çocuklarına istediklerini vermeyin. 16 kere yıkıldı bu devlet 17. defa tekrar kuruldu. Hiçbir tak yiyemiyorsanız en azından susun. Hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster