/i/Tespit

  1. 1.
    +14 -1
    en azından ne nedir ne değildir bir bilgileri vardır, açıp okuduğunda bir şeyler öğrenirsin.
    yazarları siz dıbına koduğumun liseli zütveren eli gibinde abaza muallakleri gibi niteliksiz insanlar olmadıklarından dolayı bir fikir almak, tecrübesi olan birinin tecrübelerinden yorumlar çıkarmak için güzel bir platform.
    ···
    1. 1.
      +4 -2
      inci sözlük kurulduğundan bu yana hiç bilgi platformu olduğunu iddia etmemiştir
      burada insanlar bazı şeyler ile dalga geçerler ve bundan mutlu olurlar
      bir bilgi almak istiyorsan açıp angiblopedi okumanı tavsiye ederim aptal bir sözlüğün, cahil,araştırmayan yazarlarının bilgilerini almanı değil
      ···
    2. 2.
      -1
      dıbına koyduğum tartışmada haksız olduğun ve cevap veremediğin için mi eksiledin?
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        dıbına koduğumun gerizekalısı, cevap yazmamamın bir sebebi var. senin bu ultra cahilliğine dayanamadığımdan, sinirlerim bozulduğundan yazmadım ama cevap almak için ısrar etmişsin.

        bre gerizekalı, bre aptal;
        senin ekşide hesabın bile yok, sen ekşi hakkında ne bilirsin ki? inci'nin kaliteli yazarlarının çoğu ekşi'de de yazardır. çekip giden yazarlarımızın gitmesinin bir sebebi var: senin gibi cahil insanlara dayanamıyorlar. aptal herif, ekşi'de ne insanlarla tanıştım ben hayatları, kariyerleri tam anlamıyla başarı öyküsü olan. enteldir bilmemnedir ama bir tak bilmez diye burada atıp tuttuğun insanlar içinde profesörler dahi var haberin var mı senin? akademik başarılarını geçtim, hepsinin çoğu konuda bilgisi var. bir kitap, bir film, bir tiyatro, bir bale hakkında açıp bir bilgi alabilirsin. bunu geçtim, adamların inanılmaz deneyimleri de var. yurtdışına çıkacaksan çok şey öğrenebilirsin onlardan. ekonomiye atılacaksan çok şey öğrenebileceğin insanlar var. şahsen beni kriptoparalarla ekşi tanışırdı. gelmiş salak salak alakasız konuşmuşsun, "angiblopedi okumanı öneririm"miş. ne alakası var aptal herif? ekşi'den bilimsel bilgi alan mı var? adamların tecrübelerinden, hayattaki görmüş geçirmişliklerinden faydalanmaktan bahsediyorum. ayrıca sağlam kaynaktan bahsedecek olursak, merak etme hangi konu için hangi kitapları okuyacağımı biliyorum. ana dil seviyesinde ingilizcem olduğu için de çok şükür kaynaklar konusunda sıkıntı çekmiyorum.

        kısacası demem o ki hakkında bir tak bilmediğin, yazar profilini hiç görmediğin, üyesi dahi olmadığın bir sözlük hakkında atıp tutma bence. sırf burada, inci'de, bir gelenek var diye boş laf yapmışsın. gerçi inci'yi de ne bilirsin ki sen?
        ···
      2. 2.
        -1
        aptal huur evladı, seni beynini kullanmaya davet ediyorum 'senin ekşide hesabın bile yok, sen ekşi hakkında ne bilirsin ki?' diyor ekşiye üye olmadan ekşiye girilmiyor mu?
        annesini ekşici gibmiş am paparası seni.
        eski inciciler en çok da senin gibi beynini kullanmayan sakat huur evladlarından dolayı gitmişlerdir.
        ···
    3. 3.
      +2
      kuruluşu ekşi ve uludağdaki sözlük formatını bilen çaylakların, yazarların gelip burada saçmalamasıyla başladı havadan gelmedi buraya yazarlar ve artık eskisi gibi zevk vermiyor burası ama ekşide hala bir ürün, film, kitap değişik ilginç ve ilgi çekici her şey hakkında bilgi alabiliyorsun yıllardır yazarım ve tek maddede ekşiyi anlatayım yaş ortalaması 25in üzerindedir bazı ergen virtüözü sözlükler gibi 18in altında değil
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster