/i/Devlet

  1. 1.
    -2
    inanın cevap vermek istediğimden değil ama artık canıma tak etti. Sen s.kişip s.kişip çocuk yap bol bol sonra da 1 aq ile çocuğuna en basit insani becerileri dahi öğretmeden okula gönder. Sonra da bu öğretmenler de hep tatil yapiiii yav. yavrucum sen rahat döşeğinde uyurken öğretmenler gece sınav hazırlıyor. Günde kaç tane öğrenciyle uğraştığı yetmezmiş gibi akşam da velileriyle telefonda uğraşıyor. Evde iki tansiyle uğraşamayan dümbükler okulda günde en az 80-100 öğrenciyle iletişim kuran öğretmenlere laf edemez. Haddini bilecen vergini bitarafına sokturmayacan. Öğretmen vergi vermiyor mu amk? ocaktan aralığa kadar maaştan en az 200 tl kesiliyor. Sorsam bilmez mal herif ortalama öğretmen maaşı 2900.
    ···
    1. 1.
      0
      Hayri na mi yapıyor sonra diyorlar niye eğitim kötü ee sen zaten yaz tatilini kış tatilini hafta sonu tatilini yapiyorsun bu Tatillere rağmen para akışı devam ediyor benim vergilerimle çalışmadan da para geliyor
      ···
    2. 2.
      0
      Eğitimin kötü olmasının yaz tatiliyle kış tatiliyle ilgisi nedir allasen bi düşünüp yaz. Öğretmenlerin vergisiyle senin gibiler odasında masa başında keyif yaparken öğretmenler kiraplarını koyacak bir dolap bile bulamıyor çoğu zaman. Öğretmenlerin aldığı her kuruş helaldir, fazlasıyla hak ettikleri paradır. Çok meraklısıysan oku öğretmen ol gör ebeninkini.
      ···
      1. 1.
        -1
        Öğretmen annem
        ···
   tümünü göster