/i/Tespit

  1. 1.
    +3 -2
    Daha önce de açmıştım cevap vermedin birdaha açıyorum

    izmir Atatürk lisesi 130 yıllık köklü bir okuldur. Birçok devlet büyüğünü, bilim addıbını, mühendisi, avukatı yetiştirmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ders verdiği bir okuldur.Her yıl yapılan Cumhuriyet Balosundaki vals gösterisi de bir Atatürk Lisesi klasiğidir.

    Bir yandan okurken bir yandanher türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan nesillerin olduğu okulumuz gözüne fazla batıyor anlaşılan. Benim de mezun olduğum bana şu an Türkiyedeki en iyi tıp fakültesini kazandıran bu okul, öğrencilerinin sosyal yönlerine katkıda bulunduğu gibi bilime de katkıda bulunuyor.

    Bu eğer anlarsan kullanacağım dildi. Modernliğe atılan salyalarını zütüne sok. Oradaki insanlar gerek sevgili gerek arkadaş ama sandığın gibi valstan sonra evlerde sabahlıcaklar diye bir şey yok. Olsa da sen kimsenin namus bekçisi değilsin. Kirli zihniyetinizi okulumuzdan uzak tutun.3-5 dıbına kodumun aptalı laf yapmasın. Vals güzeldir, dans güzeldir. Zihninizi açar.

    Sen aslında bunlara kızmıyorsun.Bu çocuklar bahanen senin.Sen sokakta milletin karısına kızına göz dikiyosun, tecavüzlere susuyosun. Sana göre 9 yaşında gebe küçük kız normal. Sana göre bir kadın gece çıktıysa tecavüz edilmeli. Senin zihnin kirli,sen de bunu biliyosun.Ama temizleyemiyosun.O yüzden bunlara saldırıyosun. Senin amacın normal modern insanları kötülemek kendi farkına varmak değil
    ···
   tümünü göster