/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +8 -3
    5 Part, isteğe, ilgiye alakaya göre uzatabilirim. Aptal aptal takılıp sağı solu eleitireceğinize uğraşan adama saygı gösterin.

    Spor salonunda yarı çıplak karın kası çalışırken yoruldum da ayağa kalkıp doğruldum. O sıra dikkatlice beni izleyen , fark etmeden önce de beni izlediğini sandığım 65 yaşlarında yaşlı bi adamı fark ettim. Üstünde kumaş pantolon, modası geçmiş bi ceket, kafasında da eşantiyon dağıtılmış bi marketin şapkası vardı. Tıknaz bi yapısı vardı. Bıyıkları tütün içmekten sararmış, gözleri adeta içine kaçmıştı.

    Dayıcım buyrun dedim. Dudaklarını öne doğru büzdükten sonra Merhaba delikanlı dedi solgun bi ses ile. Bende merhaba dedim, sustuk. Birbirimize baktık bi süre, ikimizde konuşmuyorduk. Burda olmasının sebebini söylemesini bekliyordum ama o konuşmak yerine beni baştan aşağı süzüyordu. Kırılmasın diye tatlı bi ses ile tekrarladım Dayıcım buyrun. Hüzünlü bi nefes çekip Bizim zamanımızda böyle aletler yoktu, biz güreşirdik dedi. Belli ki canı sıkılan emekli dayılardan biriydi bu. Biraz konuşur, sektör hakkında bilgi alıp gider diye düşündüm.

    Pek diyecek sözüm olamamasına rağmen, ayıp olmasın diye bişeyler geveledim zaman işte dayı, gelişiyor bazı şeyler . Birden kafasını bana doğru dikeltti, gözlerini büyüttü ve baştan aşağı beni süzerek şehvet içerisinde konuştu Gelişiyor, gelişiyor tabi. Baksana her yerin gelişmiş dedi. Davranışları imakardı. Sözlerinden ve bakışlarından rahatsız olmuştum. Öyle tabi çalışınca oluyor gibisinden bi söz ile geçiştirmeye çalıştım. Sen hiç güreş yaptın mı? diye sordu. Hayır dedim. Bakma öyle yaşlı göründüğüme eski toprağım ben. Şuan 2 kilo yağ olsa ne güzel birbirimizi yağlar güreş ederdik dedi. Dondum kaldım, açık açık tacize mi uğruyordum acaba diye düşündüm. Ses etmedim donuk yüz ifadesi ile köşede ki halterin altına girdim, ilgilenmeyince gider sandım.
    ···
   tümünü göster