/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 26.
    +3
    https://onedio.com/haber/...ni-oldurdu-ve-yedi-800966

    https://www.havadiskibris...i-kopek-sahibini-oldurdu/

    HADI SIMDI @1 ILE BERABER gibTIRIP GIDINIZ
    ···
    1. 1.
      0
      dıbına kodumun kara cahili. Belli ki bu sahibini öldüren köpeklerde agregasyon sorunu var, hiç bir köpek kolay kolay sahibini ıssıramaz. Ormana içki falan zütürüp sarhoş olunca köpeğe zarar vermiş olabilirler. Be agregasyon sorunu sadece pitbulllara özel bir pgibolojik hastalık değilir. Goldenlarda da olabilir, cockerlarda da olabilir. Golden da sahibini öldürebilir cocker da sahibini öldürebilir pitbull da. Pitbull biraz daha kolay öldürür, orası ayrı :D 4 yıldır ben pitbullumla yaşıyorum, önceden beslediğim köpekler yavru iken sürekli oyun için kolumu ıssırırdı, acıdığını belli etsem bile devam ederlerdi. Ama şu an ki beslediğim köpeğim (pitbull) yavruyken beni bir kere bile ıssırmadı. Oyun sırasında hayır dediğim anda oyun bitiyor. Belli ki ananızı pitbull gibmiş hepinizin, ondan böylesiniz.
      ···
    2. 2.
      +1
      hahahah amina kodugumun yobaz fikirlisi seni nasil da senaryoyu kurguladi hemen sahibi icki icip zarar vermistir diyip ve buna kendini inandiriyo. olum iste yobaz boyle sabit fikirlerine ne pahasina olursa olsun inatla inanan mal karacahillere deniyor. Hicbir kopek isirmaz diyo . amina soktugum salagi kopek diye biz adlandirmisiz onu. Sen ona köpek deyince o dogasi geregi vahsi olan yaratik masum isirmaz evcil bir canliya mi donusuyormus. Goster lan golden besleyen bir insanin kopegi tarafindan katlini. goster ben de butun laflarimi yiyip ozur dileyecem senin gibi bir yobazla aramdaki fark da bunu yapabilmem. Ama gosteremezsen o anani; zevk icin dassaklarini agzina aldigin, kendini karisi yaptigin o hayvanin kasli vucuduyla sen babacim yeter diyene kadar gibip öldürsün. tamam mi bekliyom lan!. Verdigi ornege bak ya bir kere bile isirmadi diyo. ulan belki o olaya kadar bu oldurulen sahipleri de aynisini diyodu. ya da seni belki ölene kadar da isirmayacak senin kopegin hicbir zaman o varolusundan gelen vahsiliginin uyarildigi bir durumla karsilasmayacak o kirmizi cizgiyi hic gecmeyecek oyle bir koşul hic bulunmadıgı icin.
      Bu onun vahsiligini mi goturuyor.Lan adam serengetide kafasini kaplanin azinin icine sokuyo kaplan isirmiyo. Bu kaplanin masum oldugunu asla gozunun donup saldirmayacagini mi gosteriyo.O zaman niye sadece kopekler diye ayrim yaptin ki . Sana gore her hayvan masum lan hepsi itaat eder sahibine demi. Bekliyorum golden kanitini bu arada
      ···
   tümünü göster