/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +1 -1
    Yil 2008 lise 2\\\' deyim ,günlerden cuma yurtlu oldugum içinde hafta sonu memlekete gidicem .
    Memleketi nasil özlemişim amk eve gidicem diye çok mutluyum .
    Son ders zili çaldi işte çantami alir almaz son sürat koşuyorum tören yerine beynimi gibim sanki ben oraya erken gidince tören erken biticekte eve erken gidicem dedim ya lisedeydik .d

    Tören sirasina geçtik işte müdür yine nutuk çekmeye başladi yok okulun arkasindaki ormanlik alana kizli erkekli çok gidiyomuşuz filan asil ben ormanin dibine okul yapani gibim .dd ormanda garip yerdi aq her çam altinda vuruşan öğrenci cikma ihtimali vardi hatta arkadaş üzüm bagina kiz atmiştı işte kıza çakarken üzüm salkimi tutturdum kanka filan diyodu sapik oç .

    Sonra istiklal marşina geçtik işte okuyoruz, benimde içim kıpır kıpır cok mutluyum o ara aklima nerden esti bilmiyorum gözüm bizim kazıma takildi donetollo kazim lakabida ,onuda ben takmiştim .

    Bakiyorum bu büyük hinçla söylüyo tam bir şamrayil .
    Birden kendime engel olamadim son gücumle parmak attim ama nasil attim parmak kirildi diyorum aq , parmagi atar atma bu dengesiz aninda dönüp kafayi çakti . Galaksinin ortasindaki güneş gibi dikkat çektim lan kazım sakin ol diyorum kudurmuş köpek vuruyo dur fur demeye kalmadan iki dişimi kirdi zaten lan diyorum yapacagin işi gibiyim kafami gibiyim ama tüm okula rezil oldum dedim kazim gibtim belani .

    Pazartesi bu okula geldi özür filan diliyo yok şaka yaptin ben abarttim filan dedim yok sorun .
    Ögle arasi oldu herkes yemege gidince bu kazimin çantasini alip tuvaltte agzina kadar şıçtım zütüme parmak atiyom daha çok şıçmak için çantayi agzina kadar doldurdum sinifa geri koydum derse girince motor ayten vardi kustu resmen .
    Sonra koku bunun çantadan geliyo anladi hoca olum sen nasil insansin böle şaka mi olur diyo hemde bir yandan öğürüyo valla işte böyle bi anim kazımda şu anda kiz kardeşimle evlendi huur çocugu ama olsun yani aileden biri oldu ama hala birbirimizi görünce aglamakli oluyorum
    ···
   tümünü göster