/i/Tespit

  1. 1.
    +7 -2
    kafasını gibiyim öyle düşünenlerin. Bu ülkede kaç milyon kürt var hepsi terörist olsa devlet durdurabilir mi bu kadar adamı?
    Bu ülkede illa milliyetçilik yapılacaksa vatan milliyetçiliği yapılmalıdır ki ATATÜRK ün aklındaki milliyetçilik profili de odur ama iki üç gibik çıkıp En iyi kürt ölü kürttür diyor öteki gibik çıkıp ezilien halklar falan diyor.
    Hepsinin kafasını gibiyim

    edit: 2 tane cahil köpek ben böyle yazdım diye beni kürt sanıp eksilemiş.
    Pkk sempatizanı kürtten ne kadar iğreniyorsam sizden de o kadar iğreniyorum aq salakları.
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      15 milyon kürt var senin gibi itler yüzünden kıbrıs ta azerbaycan da
      Türkmenlerin karşısında mal mal
      Bakıyoruz
      O bahsettiğin lider gayet etnik milliyetçidir
      ···
    2. 2.
      0
      Bugünkü Erdoğan islamcı takılıyor ümmetçilik ayağı tutturmuş gidiyor diye ben Türk düşmanı mı oluyorum be gibik? ben mi kerküke girmeyelim musula girmeyelim ne işimiz var diyorum? Ben akp li değilim ümmetçi de değilim. Hem ben yurt dışındaki Türklere yardım etmeyelim mi dedim?
      ben sana diyorum ki Türklüğünün bilincinde ol ama ülkenin vatandaşını ayrıştırmaya kalkma çünkü bu ülkeyi dedelerimiz beraber kurtardı Liseye geçince bi Türkçü falan sanıyonuz kendinizi aq veletleri. Son derece Türk milliyetçisi insanla bi Kürdün kardeş gibi yıllarca beraber yaşadığını bu vatan için beraber üzülüp beraber sevindiklerini gördüm ben. Senin gibi 3 5 tane gib kırığı çıkıp diğer etnik kökenleri yok sayamaz aq salağı.
      ···
    3. 3.
      0
      işid telefar e geldiğinde ne kadar kardeş
      Olduğunuzu gördük
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster