/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +28
    Bizim hükümetimizin tüketim vergisi aşkı şuradan gelir. Gelir vergisinde direkt maaştan kesinti olurken tüketim vergisinde ise dolaylı yoldan satın aldığınız mal ve hizmetlerle paranız çıkar. buda ödediğiniz verginin anlaşılmaması ve paranın uçuş gitmesinin gizlenmesine neden olur.

    Vatandaş ekonomi bilmez bu sebeple sadece maaşından para keserseniz durumu çakacaktır, ve bu size oy kaybettirir. çünkü cebinden direkt parasını aldığınız bir adam size karşı sempatisini yitirir. soyulma hissiyatı yaşar

    geçenlerde gelir vergisi yükseldi biliyorsunuz. vu şu anlama gelir. ülke ekonomisi yannanı yedi ve biz oy kaybetmek pahasına mecburen gelir vergisini arttırmak zorunda kaldık.
    ···
    1. 1.
      +2
      Gelir vergisi oranı maaş yükseldikçe artıyor zaten.

      http://www.gib.gov.tr/yar...lir-vergisi-tarifesi-2017

      Ekonominin yannanı yeme sebebi halkın ithal mal düşkünlüğü , yerli üreticinin cebine girene bakıp uzun vadeli plan program yapamaması. Kısaca bu ülkeden bi gibim olmaz.
      ···
    2. 2.
      0
      kardesim dediklerimi anlamayıp tekrar benim söylediğimin aynısıyla benim karsıma cıkıyorsun ben gelir artınca vergi artmıyor demedimki gelir vergisi yüzdesi düşük dedim yani gelire oranla alınan vergi düşük
      ···
   tümünü göster