/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +11 -2
    sizin bu programa olan kininiz nedir cidden anlamıyorum. tamam her skeci komik değil, hatta belki de çoğu değil ama showdayken ilk zamanlarda kahkaha attığım skeçler de oluyordu.

    çok güzel hareketler kadar değil falan filan. ulan görende çghbnin her skeci kahkaha tufanı koparıyodu sanacak. çok ciddiyim çghb nin yüzde cikseni boş, saçma sapan zaman doldurmalık skeçlerdi. yüzde yirmilik hala da açıp izlediklerim de var orası ayrı.

    komedi dükkanı desen onun da zaman doldurmalık, sıkıldığım çok skeci vardı. ama onun da gülerken neredeyse boğulduğum oyunları da vardı.

    yani siz ya aksınız ya kara. gri olanınız yok.

    adamlar günümüzde komedi programı yapmaya çalışıyor, her hafta iki üç oyun, her biri ne kadar komik olabilir?

    komedi yapmak çok kolay sanki amın oğulları.
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      ulan orosğu evladı aç bakim bi kibar feyzo veya çöpçüler kralını vs. izle sıkıldığın tek 1 saniyesi bile var mı? senaryo böyle yazılır işte.
      ···
      1. 1.
        +1
        sen türk sinemasıyla komedi progrdıbını mı karşılaştıyosun BRE AMINA ÇOMAK SOKUP ÇEViRDiĞiMiN VELEDi. herkes entry giriyor amk
        ···
    2. 2.
      0
      1 kere ZAM'ına koyduğunu görmedim bu programın
      ···
    3. 3.
      0
      allah çarpsın mal amk lan komedı programı kendın dıyorusun boş geıyor dıye ulan bir program nasıl boş geçer tolga çevik bu kadronunu alayından ustundur amk adam tek basına 2 oyun yaıyordu haftada oda gulduruyordu catlıyroıdun hatta amk sımdı tolgshow var bakalım hayırlısı show tvde 24 saaın 10 saatı guldur guldur var bu kadar yapana akdar az yapın haftada 1 bolum cekın duzgun yapın amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster