/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +129 -17
    Nedenini açıklıyorum toplanın. Bilenler bilir ben 33 yaşında bir ceza avukatıyım.

    Biliyorsunuz serkan inci sabah saatlerinde gözaltına alındı daha sonra serbest bırakıldı. Bu kadar kolay serbest bırakılmasının tek açıklaması işbirliğine gitmiş olmasıdır.

    Peki bu ne demek oluyor?

    Açıklayacağım fakat unutmadan bir şuku bırakın da herkes görsün bu yazıyı.

    Hemen izah ediyim bu hepimizin yannayı yediğini işaret ediyor. Şu andan itibaren herkes sakıncalı entrylerini silmeye başlasın. Serkan sözlük ftp şifresini database erişimini ilgili birimle paylaşmak üzere.

    Öncelikle dini içerikli başlıklar işlenecek. Hakaret ve aşağılama içeren başlık ve entry sahipleri IP ve cihaz kimlik numaralarından yerleri saptanıp bir bir yakalanacak mahkemeye çıkarılıp tcknın 33. ve 142. Ve 155. Maddelerinden yargılanacak ki 155ten yargılanacaklara geçmiş olsun 6 ay ila 4 yıl arası hapis istemi demek oluyor. Diğerleri 2 6 ay hapis istemi ile başlar para cezasına dönüşür. Neyse. Daha sonra türk aile yapısına zarar verici nitelikteki(anancılar tabiki ilk sırada) entryler incelenecek gerekli işlemler yapılacak şimdi her maddeyi yazmiyim. Daha sonra devlet büyüklerine hakaret içeren başlıklar incelenecek. Dexer vb gibi burada şifreli kullanılan kelimelerin tespiti yapılacak. Bu şifreli kelimeleri 3. Bir şahısa bağdaştıran kanıtlar elde edildiğinde suç daha da ağırlaşacak.

    Serkan işbirliği yaptığı için vereceği ifade sonrası hiçbir ceza almadan hayatına devam edecek. Kendisinin bu ortamı hazırladığı, bu hakaretlere sebebiyet verdiği yönündeki suçlamalardan beraat edecek.

    inanmayanlar beklesin. Ben bütün entrylerimi silmeye başladım. En son bunu da silip irlandaya sığınma talebinde bulunucam. Hadi eyvallah
    ···
   tümünü göster