/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +66 -8
    Aslında ilk konu Cleveland Cavaliers.Bu sezon yaptıkları en iyi şey bench i ciddi anlamda güçlü bir seviyeye çekmek oldu. Sezon başladığından beri iyi gidiyorlar başta biraz tökezleselerde fakat şuan 11 maçlık bi galibiyet serisindeler. Korver wade jeff green bunlar benchten geliyorlar maça. Jefferson frye deron williams vs gibi çöpler takımdan arındırıldı.Üstelik daha isiah thomas dönmedi takıma. Lebron kuruyor oyunu genelde rose zaten sakat bildiğimiz gibi. Anlayacağınız buz dağının görünen yüzü bu , resmen çaktırmıyorlar potansiyeli , hele korver ve wade cidden bu yıl inanılmaz. Doğuda çok rahat mağlubiyetsiz bir playoff macerası ile finallere kalacaklardır IT nin de gelişi ile.

    Batıda işler karmakarışık , Golden state cidden kara kara düşünüyor bence şuan. Hardenlı cp3 lü houston mı dersin intikam aleviyle yanan kawhi leonard lı spurs mü , paul george westbrook carmelo antony big3 ünü kuran oklahama mı , genç fakat potansiyelli olan minnesota mı , ikiz kuleleri yöneten rondolu new orleans mı ... ne ararsan var.Çok zorlu bir playoff süreci olucak gsw için.

    King 4. yüzüğün peşinde , en azından bütün yük omuzlarında değil artık. Yine bütün sorumluluk onda onsuz playoffa giremez takım fakat az da olsa yükünü azalttılar. Hayatımda böylesine bir all-araound oyuncu görmedim cidden. Point guard , small forward , power forward , pivot , gerektiğinde koç , gerektiğinde clutch .. ciddi anlamda böylesi zor gelir.Mj , black mamba , king. Bunlardan ötesi cidden yalan.

    Ayrıca rez alın finaller 4-2 cavs win (:
    ···
   tümünü göster