/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +1
    instagramdan engellemişti geçen pc den chorome dan girdim bir profili açmış video atmış. Hanfendi bana yakındığı benim hayatımı mahvetti dediği eski sevgilisine dönüş yapmış. 1 sene hep yanında oldum. Beni umursamadıgını bile bile dayanamadım destek oldum sonra okul bitip gittikten 1 ay sonra görüşmeyelim diye aradı eyvallah dedim meğer sebebi buymus. Ama ne kıskanıyorum ne de başka birşey sadece kendi salaklığıma yanıyorum. Bu 2 etti bundan önce ki de benzer birşey yapıp o arada benimle kendini toparlamıştı. Benim bu salaklığı bu gerizekalılığı atlatmam gerekiyor. Ama bir çok şey ta çocukluguma dayanan bir çok şey benim böyle bir gerizekalı olmamı sağladı bilmiyorum nasıl toplarım buraya niye bunları yazıyorum onu da bilmiyorum. Tek bildiğim cidden salak olduğum.

    Buna ek olarak çalıştığım yer de yanımda itin teki var ben tamam abi yaparız abi modunda takıldıkca tepeme binmeye çalışıyor kendisinin forsu tek yeni olan bana geçtiği için ite davranır gibi davranıyor. Ama okul bitti askere gidip gelmedim işi bıraksam suan calıstıgım yer gıbı bı yere gıremem susup katlanıyorum sadece.

    Geceleri kafamı yastığa koydugumda tak gibi hissediyorum beyler benim kendimi toplamam lazım bişeyler yapmam lazım. Tek tesellim ne olursa olsun yanımda olan bir kardeşim var dost demiyorum kardeşlik seviyesindeyiz ciddi anlamda. Başka da elle tutulur bir durumum yok.

    Uzun oldu kusura bakmayın ama göz gezdirip ciddi birşeyler yazan olacaktır diye düşünüyorum.
    ···
   tümünü göster