/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 1.
    +3 -3
    Evet panpişler direk olaya geçiyorum , ben akp gençlik kollarına üye türbanlı hanımefendi mi hanımefendi bir ablanızım , geçen her hafta içi olduğu gibi imam hatipten çıktım akşam namazını kaçırmamak için dolmuşa atladım eve doğru gidiyorum.

    Yolda telefonu çıkardım ve Apdurrahman Önül - Kabir bizi bekliyor ilahisini açıp ilahi eşliğinde gözlerimi dinlendirmeye başladım , biraz sonra cam kenarında oturan arkadaşın beni dürtmesiyle gözlerimi açtım sinirlenmiştim çünkü çantamdan tutmak yerine bileğimdeki çıplak deriden dürtmüştü beni ve abdestim bozulmuştu, Bunlar yetmezmiş gibi bir de - Pardon müsaade eder misiniz? dedi nazik bir şekilde hem suçluyum hem naziğim çaktırmadan yaparım ben şerefsizliğimi diyor aklı sıra tabi ben iyice sinirlenmiştim artık.

    + Yaa nasıl bana dokunursun abdestimi bozdunn 'dedim'.!

    - Hanfendi uyuyakalmıştınız ve kulağınızda da kulaklık vardı bende aradan geçemiyordum, 2 defa seslendim duymadınız bende mecburen hafifçe dürtmek zorunda kaldım, dedi.

    + Abdestimi bozdun yea birde haklı gibi konuşuyorsun, dedim!

    - Uyumanın da abdesti bozduğunu bilmiyorsanız bir daha abdestli gezmeyin, dedi.

    + iyide ben uyumuyordum ki gözlerimi dinlendiriyordum hem gözünüz ... 'e bakmıyorsa ayaklarımı kenarı atıp geçebileceğiniz kadar yer bırakmıştım , ayrıca beni bileğimden dürtmek yerine kulaklığımı hafifçe çekip çıkarabilirdiniz dedim.

    Sonrasında tüm dolmuşta ölüm sessizliği oldu ve "Müsait bir yerde inebilir miyim." deyip dolmuştan inip efkarlı efkarlı hüzünlü gözlerle sigarasını yaktı.

    Bende bu yobaza verdiğim ayardan sonra eve gidip abdestimi tazeledim, adet bozulmasın bu da böyle bir anımdır...
    ···
   tümünü göster