/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +30 -9
    şimdi gelin, bahçeli nin rte hakkındaki geçmişte yer alan sözlerine bir göz atalım;

    Hazizran 2015 - Bahçeli nin K.Maraş mitingi konuşması;
    • "... Be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez… Sen başkansın sen devletin başısın. Ne geziyorsun meydan meydan, bizimle ne uğraşıyorsun. Kahramanmaraş sana güvendi oy verdi, bunu zelil etmeye ne hakkın var? Erdoğan oyundur yalandır, aldatmadır, komplodur, tuzaktır, riyadır, ihanettir."
    (bkz: http://www.haberler.com/b...iz-be-hey-7377961-haberi/)

    Haziran 2015 - Bahçeli nin Elazığ mitingi konuşması;
    "... Cumhurbaşkanı görevine başlarken şeref ve namus üstüne yemin etti, kaybetti. Şimdi bir kez daha ispat bekliyor, aksi takdirde alçaklıktan ,namertliğe kadar sövüp sayıyor. Erdoğan, bilesin ki, bizim ispatlamamıza gerek yoktur. Sen zaten her şeyi ispat ediyorsun. Yazık ki söylediğin ağır sözlerin de misliyle geri dönüyor, alnına kazınıyor. Ve şerefsizliğin kara bulutu başının üzerinden bir türlü ayrılmıyor. Kazdığın kuyuya yine kendin düşüyorsun. Ektiğin rüzgarı fırtına olarak biçiyorsun. Erdoğan sen yakın tarihimizin en yanlış şahsiyetisin. Milletimiz adına çok üzülüyorum. Elazığlı adına kahrediyorum. Böyle birisinin Cumhurbaşkanı olması yıkımdır, kayıptır, zulümdür, milli ve manevi depremdir."
    (bkz: http://www.hurriyet.com.t...ksin-serefsizsin-29175664)

    Ağustos 2015 - Bahçeli nin parti grup toplantısından;
    "... Erdoğan mutlaka ıslah olmalı, şahsına çeki düzen vermelidir."
    (bkz: http://www.iha.com.tr/hab...ogana-sert-sozler-487320/)

    Şubat 2017 - Bahçelii partisinin grup toplantısındaki konuşmasından;
    "Her gün bize sövüyor, her gün yalan söylüyor. Peki kimdir bu gafil? Kendisine Cumhurbaşkanı diyen Erdoğan; be hey densiz, be hey kanun tanımaz, ahlak bilmez! Sen Cumhurbaşkanısın, sen devletin başısın! Ne geziyorsun meydanlarda? Bizimle ne uğraşıyorsun? Biz zalim Esad'a çok şükür 'kardeşim' demedik, ailecek tatile çıkmadık. Hele hele Kandil'in yolunu hiç bilmedik. Kandil'in tavizsiz havarisi, Ermeni hısmı, Türklüğün yaşayan düşmanısın! Kaynak: Bahçeli'nin bu sözleri paylaşım rekorları kırıyor
    (bkz: http://www.yenicaggazetes...rlari-kiriyor-156501h.htm)

    Mayıs 2015 - Bahçeli grup toplantısı;
    “... Kuran, Kâbe, Diyanet, imam hatipler, başörtüsü Erdoğan'ın propaganda malzemeleri. Bu nasıl bir edepsizliktir? Başkanlık sistemi getirmek için yüce kitabımızı ne hakla kullanmaktadır? Sıffin'de Kuran'ı mızrakların ucuna asanlarla, Erdoğan'ın ne farkı var? Bunlar münafıklık alametidir. Bu olanlar yoldan çıkmanın belirtisidir. Erdoğan zoru görünce masaya Kuran'ı çıkarmaktadır”
    (bkz: http://www.milatgazetesi....a-agir-sozler-h69433.html)

    Mart 2014 - Bahçeli Manisa mitingi;
    "Sen artık Çankaya yokuşunu çıkamazsın. Dizinin bağı kalmadı. Yolun yarısında nefesin tükenir. Cumhurbaşkanlığı senin için hayaldir, rüyadır"
    Aynı Miting;
    "... (rte ye ithafen) Sen artık Çankaya yokuşunu çıkamazsın. Dizinin bağı kalmadı. Yolun yarısında nefesin tükenir. Cumhurbaşkanlığı senin için hayaldir, rüyadır. "
    (bkz: http://www.posta.com.tr/e...am-namerdim-haberi-219068)

    Aralık 2013 - Balıkesir in Bandırma ilçesinde partililere seslenirken;
    "Ne mutlu Türküm' diye yazdırmazsam namussuzum. Çocuklarımıza Andımızı tekrar öğretmezsem namussuzum. Bu ihaneti yapan AK Parti'den Yüce Divan'da hesap sormazsam namussuzum"
    (bkz: http://www.sabah.com.tr/g...-yuce-divana-gonderecegim)

    Bu liste böyle uzar gider ancak yine de burada kesip bir sonuca bağlayalım...

    Tüm bunların sonunda geldik Kasım 2017 ye... Şimdi tüm bu sürecin sonunda nereye geldik? işte yanıtı... Buyrun;
    Erdoğan, “Şayet siyasal süreçte bloklaşma sertleşirse MHP, AK Parti ile yan yana mücadelesini sürdürecektir” ifadelerini kullanan MHP Lideri Bahçeli’nin sözlerini değerlendirdi. Erdoğan, “Milletimizin çıkarları noktasında MHP ile her türlü adımı atmaya varız” dedi.

    (bkz: http://www.mynet.com/habe...liye-flas-yanit-3395138-1)

    Sonucu siz değerlendirin ey akape ve mehape sevdalıları... cehape de bunlardan farklı değil keza. Türk milleti iktidarı ve muhalefeti ile maalesef çöküşü yaşamaktadır.

    TTK.
    ···
   tümünü göster