/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +5 -1
    Komünistlerle dilim kopana kadar dalga geçerim. Değil sen, 7 sülalen bana ters yapsa gibimde olmaz. Çünkü komünikler.
    Bu arada, birisi senin siyasi ideolojinle dalga geçtiği zaman oturup ağlamana gerek yok, ya giblemeyip geçersin, ya da lafını yedirirsin karşındakine. Hiç yoktan mizaha da gelemiyorsan zırlamanın lüzumu yok amk. Deal with it..
    ···
    1. 1.
      0
      Sen kimsin ki dalganı kaale alayım:) bahsettiğim burada bir insan ya da düşünce üzerinden gece gündüz mizah yapanların boş beleş insan oluşu
      ···
      1. 1.
        0
        Almazsan alma diyorum ya geriye kalan ~8 milyar insan gibi sen de gibimden aşağı Kasımpaşa durumundasın benim için.
        Bu arada @1'de yazdığınla burada yazdığının neredeyse hiç alakası yok. Kaldı ki ideolojiyle olmasa bile bir insanın bütün gün KLAVYE ÜZERiNDEN mizah yapması onun boş olduğunu gösterir.
        Yazış tarzına dikkat et, fikirleri seninle uyuşmayan insanlara gerizekalı diyemezsin.

        • *NOT: ilk paragraf için konuşuyorum.
        ···
      2. 2.
        0
        "Yazış tarzına dikkat et, fikirleri seninle uyuşmayan insanlara gerizekalı diyemezsin." Fikirleri benimkilerle uyuşmayana değil işi gücü başkasının fikirleri ile hakaret seviyesinde mizah yapmak olanlara gerizekalı diyorum. Ayrıca benim düşüncem seninkini bağlamaz, eleştiri tabii ki olur, tartışılır ama mizah tarzı hakaret ederek değil.

        Adam nickini "Alpaslan Türkeş" yapıp "Biji Kürdistan" yazmış. Bunu paylaşmanın neresinde eleştiri var, neresinde zeka belirtisi var söyler misin?
        ···
    2. 2.
      0
      bu nasıl bir aveldir aman tanrım
      ···
   tümünü göster