/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 76.
    +1 -2
    ulan gevşek!
    1. si dediğin gömen kanal sadece fox tv kaldı başka yok... halk tv malk tv gibi ulusal kanal statüsündeki aıvanaları saymazsan şayet..
    2. si dediğin; o saydığın siyasetçilerin hepsi yakın olsa bile hiçbiri bunlara akp kadar tolerans vermedi, elini eteğini öpmedi...
    3 sü dediğin; mhp size destek oldu çünkü barajın altında kalmamak için yapacağı başka hiç bir tak yoktu. hiç bişey olmasa bahçelinin bir sonraki hükümette akp genel başkan yardımcılığı makamı hazır.
    4. sü dediğin; hiçbir dönemde terörü bitirmek için çaba harcanmadı ne demek mal? beğenmediğin ecevit döneminde apo denilen köpeği yakaladılar. bundan daha büyük terörle mücadele mi olur. ama çok beğendiğiniz akp hükümeti sayesinde habur dan teröristler bayramla seyranla ülkeye giriş yaptılar. çok beğendiğiniz hükümet büyükleri teröristlerle megri megri diye ağladı. şerefsiz... bunları unuttuk mu sandın lan?
    devamında ekonomiyi çökertemediler demişsin... daha nasıl çökecek ulan mal evladı? dolar olmuş 4 lira benzin olmuş 5 lira euro olmuş 4,5 lira... bir tane fabrikan yok. ürettiğin bir tak yok. samanı eti tohumu seni sen yapacak her türlü ekonomik nüveyi dışarıdan alır olmuşsun. bunun neresi iyi pekekent?
    5. si dediğin; Türkçülüğü ayaklar altına alan bir adam, Türkçülüğün yolbaşçısının bırak şiirini, adını bile ağzına alamaz. velev ki aldı, işte bunun adı takiyye olur...

    hadi kardeş gidin kumda oynayın siz.. sandıklara atılan kağıt parçaları sizi adam yapmaz!
    ···
    1. 1.
      -2
      1. si ulusal kanalları da sayarım elbet akşama kadar sadece o kanalları izleyenler var.
      2. si 2013 yılına kadar bu adamı hoca biliyorlardı. Adamın terörist olduğunu anladığında tepkisini zaten koydu.
      3.sü Mhp barajın altında kalmasın diye Ak Partiye destek oldu nasıl bir mantık? O zaman oyları da Ak Partiye gider ve Mhp diye bir şey kalmaz mantığıyla destek olmazdı dertleri bu olsaydı.
      4.sü sayın gerizekalı ecevit döneminde yakalandı. O zaman idam vardı neden asılmadı apo. Aksine idam kaldırıldı. Bu mu mücadele? Çözüm sürecine mecbur kaldı Ak Parti yıllardır savaşılıyordu ve bitmiyordu terör tabi bu da fetö sayesinde .Başka çareler aradı. Şimdi fetöyle birlikte pkk da bitecek Allah'ın izniyle.
      5.si Önceden ekmek kuyruklarında tüp kuyruklarında olduğunu unutma insanların. Şimdi neden kendi fabrikam yok diye yakınıyorsun nankör. Gelişmeleri göz ardı edemezsin.
      6.sı Türkçülük diye zütünü yırtıyorsun da ne faydan var bu ülkeye. Milletine yararlı işler yap konuş sonra. Bu ülkede sadece Türkler yaşamıyor. Adam Türk değilim demiyor ki. Kürdü lazı çerkezi alevisi hepsi benim vatandaşım diyor. Ülkenin yarısına gerizekalı muamelesi yapmak da sizi akıllı yapmaz.
      ···
   tümünü göster