/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +3
    okuma yazman var di mi
    ···
    1. 1.
      +2 -2
      Öncelikle hitlerin canlı alınıp çeşitli işkenceler yapılması planlanıyordu o yüzden intihar etmesi gayet doğal ve korkaklık yoktur.

      Komünizm nasıl uyuşmuyor ekonomi ile? O yüzden mi sovyetler uzaya ilk çıktı? O yüzden mi su an Çin en büyük ekonomi güçlerinden?

      Türklerin asil olması hakkında birkaç Atatürk sözü okuyabilirsin mesela muhtaç olduğun kudret asil kanda mevcuttur.
      Atsız'ın neresini beğenmedin? Romanları gayet kaliteli.

      Bir tek bilimde haklisin gibi bilime gereken önemi her türlü kitle vermiyor
      ···
    2. 2.
      -3
      "Öncelikle hitlerin canlı alınıp çeşitli işkenceler yapılması planlanıyordu"
      gibtir git amk gestapo musun sen nereden biliyorsun. butun ss subaylari lahey de yargilandi, pasa pasa cezaevinin yolunu tuttu. neden hitlere iskence yapip bir de hukuken haksiz duruma dussunler. bos bos konus anca amk mali. hitler yasasa kimsenin yuzune bakacak yuzu olmayacakti, o yuzden intahar etmesi dogal.
      ···
    3. 3.
      0
      Zaten öldürüldü deyip gizli yaparlardı amk andavali kimlerle uğraşıyoruz
      ···
    4. 4.
      0
      ulan salak herif, bunu bir kisi tek basina yapamaz, muhakkak bikac kisi ortak calisacak. ulan kim yanindaki uc bes kisiye guvenip cinayet isler? veya kim yakaladigi mahkumu oldurmesi icin adamina emir verip cinayet zanlisi olur. hic mi tutanak tutulmayacak, otopsi yapilmayacak, rapor yazilmayacak a amina kodugumun cahili. neden insanlar zaten hapse girecek bir adam icin suca ortak olsun. gibtirsin gitsin allahindan bulsun der gecerler. uc kurusluk aklinizla bilginizle gelip "komlorlo ogrosoyoroooz" diyo utanmadan.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster