/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    0
    https://youtu.be/fBL9ZqKQdqY

    Dünya belki düz deniz o yüzden dalgalı diye düşündü. Havalar sa hiç ısınmıyor bu ara. Sen hala güzelsin tabii. Oldu bayagidir gormeyeli. Beynimi meşgul eden saçma sapan olasılıklar olmasa yokluğundan kalan bosluguda dolduramam zaten.
    yavaşça adım atmaya zorluyorum bacaklarimi. Öyle isteksiz öyle hantal. biri öbürünü izliyor derken yer olmuş yenikapidan eminönü. ordan beyoğlu . ilk defa görüyormuş gibi arşınliyorum yoldaki taşları ki gibilmasin canım daha fazla. Kulağıma bi yerlerden müzik çalınıyor. Allahım tam unutmusken notalar seni bana bir daha fısıldıyor. Ürperiyor içim birkez daha damarlarım titriyor üzerine uzaktan.
    Attım kendimi bir dört duvar arasına. Cam kenarına biriken ölü börtü lerden farksız ıslak ayaklarımı paspasa silmeden gönlüm kadar çamurlu, daldım ,aslında savruldum.
    Çal eski plak bir. cenaze havası üstüme örtüsünü fırlatsın bulutlardan ay Dede.
    Öyle bir etrafima baktimda bence herkes mutlu taklidi yapıyor. Gerçekten mutlu olsanız burda olmaz mutlulugu buralarda gezerek armazdiniz sayin büyüğüm. Bi insan alemini buldu mu her yer ona cennet gelir yer degistirme ihtiyacı duymazki. Siz buralarda beyhude harcanmayin azizim. Boş yere. varın gidin beni terkettigi yere. gözümü önüme kattığım kör denizlere daldığım beşiktaş. a . Biraz da mrtilari siz izleyin kanatları . Belki gözlüğünüzun camini yağmur deler de perdesini.
    pembesini bu hayatın yıkar temizler.
    o zaman sizde anlarsiniz dünya düz ve o hala güzel.
    ···
   tümünü göster