/i/Felsefe

filozofiya'ya inananların kafalarını açtıkları uhrevi altincidir.
  1. 1.
    +2 -1
    Mezuna kaldığım dönemlerde pek dışarı çıkmazdım şimdi okul nedeniyle çıkmalıyım. Benim gibi toplumdan kopuk biri anca bunu anlayabilirdi lan sabah bakıyorum otobüste, metrobüste,metroda, tramvayda (hepsi dolu) millet tıka basa birbirine dayayarak gidiyor. Milletin kokusunu çekiyor 1 saat boyunca oturacak yeri bırak otobüse zor biniyor bazen kaçırıyor.

    Sonra işine okuluna gidiyor amk 8,10,12 saat en az çalışıyor patronu gibik bir maaş veriyor sonra bu mallar yeme içme sıçma hariç parasını salak bir kıza yediriyor yada starbuckksta kahveye 12 lira ödüyor yada gibik bir telefona çalışıyor 3 ay boyunca.

    Şimdi diceksiniz ki ne diyon sen amk çalışmayaq mı ? lan zütoşlar siz daha hakkınızı savunmuyorsunuz birşeyler diyen adama sarıyorsunuz büyükşehir belediyeye neden başvurmuyorsunuz neden istanbulda 17 milyon ipini koparmış var ? neden bu denli plansız ?
    Cevap yönetim değil cevap sizin moronluğunuz buna layıksınız malesef.

    Birşeyleri değiştirmeye çalışacağım üniye geçince anladım bunu akademisyenide, profuda,köylüsüde akıl, sorgulama düşmanı bu milletin hoşgörü yoksunu ve ağır kompleksli. Kızlarıda ayrı dava %99 beta amk.
    ···
   tümünü göster