/i/Kız Meselesi

  1. 301.
    +99 -3
    Bilinçaltı Nedir?

    Bilinçaltı beynimizin, biz farkında olmadan bilincimiz dışı çalışan, bedenimizin istemsiz kaslarını yöneten, gece uyurken dahi vücut fonksiyonlarımızın çalışmasını sağlayan, beş duyumuzla algıladığımız her şeyi an be an kaydeden ve gerektiğinde kullanılmak üzere bilincin emrine veren bir parçasıdır. Bizim işimiz ise bu kaynağa mesajlar göndererek karşımızdaki kişiyi KÖ-LE-MiZ yapmaktır. Buraya mesaj göndermektir. Bilinç ve bilinçaltını daha iyi açıklamak için bir kaç örnek verelimMesela bilgisayar örneğiBilgisayarın donanım dediğimiz kısmı bilinçaltı, bilgisayarda yüklü işletim sistemi, programlar ise bilincin kendisidirBu programlar arasında bize hizmet eden iyi programlar olabileceği gibi virüsler ve trojanlar gibi zararlı programlar da olabilirBilinçaltı, bilgisayarın hafızası gibi,her türlü bilgiyi kaydeder fakat bu bilgilerin nasıl kullanılacağı bilgisayarda yüklü işletim sistemine bağlıdır. Yani özetle BiZ BU BiLiNÇALTININ TROJENi O-LA-CA-ĞIZ O KADAR.

    Bilinçaltı bilincin emrindedir, Biz bu bilinçaltının TROJENi olabilir isek ki bu başlık altında amacımız zaten o sizlere bunu öğreteceğim binler merak etmeyin. Kişinin bedenine yayılmış bir hastalık gibi istediğimizi YAPTIRABiLiRiZ, istediğimizi ellerinden bir anda ALABiLiRiZ, istediğimiz her şey ya her şey OLUM HER ŞEYi ELDE EDEBiLiRiZ.! Şimdi iyi dinleyin beni binler.

    ŞiMDi SiZE BASiT YOLLARLA BiLiNÇALTININ TROJENi OLMANIN YOLLARINI ANLATACAĞIM.

    BiLiNÇALTI MESAJ VERME TAKTiKLERi BU KONUDA USTALAŞMA TAKTiKLERi;
    ···
    1. 1.
      0
      Pampa 5dkk şunun devamini atarmisn
      ···
    2. 2.
      0
      Pampa bu gece baya yaz da bilgilenelim
      ···
    3. 3.
      0
      Bekliyoruz
      ···
    4. 4.
      +2
      - (bkz: bilinçaltı ele geçirme ve manipüle sanatı)

      Çalıntı BAŞLIK BEYLER EKSILEYIN huur COCUGUNU !!!
      ···
    5. 5.
      0
      sende küçükten büyüğü tekniğini kullanıyosun dostum. bizi bir bilgisayar virüsü gibi basit bir şeyden istediği her şeyi elde eden bir yunan kahramanına dönüştürüyorsun adeta. düşünmekten kastın buydu sanırım dostum ha?
      ···
    6. 6.
      0
      Rezervatullah
      ···
    7. diğerleri 4
   tümünü göster