/i/Kız Meselesi

  1. 176.
    +91 -1
    Örn : Birçoğumuz araba almayı, varsa arabasını değiştirmeyi, arabasını modifiye etmeyi ister. Diyelimki hedeflediğiniz orta düzey rakamı cebinize koyarak araba almaya gidecek kadar gözünüzü heves bürümüş şekilde araba almaya gideceksiniz. Galeriye gitmeniz durumunda her arabanın farklı farklı versiyonları ve değişken fiyatlarının olduğunu göreceksiniz. Galeriye vardığınızda sizi bir satıcı karşılayacak ve arabaları tanıtırken size 40.000 TL tutarında bir araba göstererek – Bu araba size oldukça yakışacaktır, böyle bir şey düşünebilirsiniz… Siz o an aslında gerçektende uygun bir fiyat olduğunu varsayacaksınız. Satıcıların ilk amacı burada daima size o 40.000 TL yi kabul ettirebilmek olacaktır. Fakat durun ! Asıl trajikomik olan durumu henüz anlatmadım… Bu satıcı arkadaş bizlere yalnızca o 40 Bin olan arabayı göstermekle kalmayacaktır. Ardı arkası kesilmeyen ve git gide dahada güzelleşen arabaları göstermeye devam edecektir. Kabullendiğiniz 40.000 TL lik araba dan sonra aynı modelin +3 Bin farkla Sunrooflu modelini gösterecek. Sonrası mı ? Sonrasında +6 Bin farkla Otomatik modelini gösterecektir. Bitmediii henüz o arabanın +15 binlira farkla üzeri açılan modelini görmediniz bile. Derkenn son modeli derken son modelininde üstü açığı ve böylelikle siz 40.000 TL ye razıyken 65 .000 TL lik rakamları görmeye başlamışsınız… Şimdi geriye dönüp bakalım ; Size aynı satıcı ilk başta 65 Bin TL tutarında bir arabayı tanıtıp bunu size met ederek olağan üstü bir iltifat edip sizi gaza getirmeye çalışsaydı bu defa yemezdiniz ve – Hayır arkadaşım bu benim bütçemi aşar diyecektiniz. 40.000 TL araba almaya gelen bir insan için kabul edilebilir bir rakamdır heleki bir galeriyse. Bu davranış biçimine çok yerinde kelimelerle Artan Rica Tekniği diyoruz.

    Makale içeriğimi hazırlanırken size bildiğim tüm taktikleri en iyi örneklerle anlatmaya çalışıyorum. yorumlarınız benim için oldukça önemlidir. Yorumlarınıza olabildiğince kısa sürede cevap vermeye çalışıyorum. Ama hiçbirşeyi atlamadan devam ettiğimizden emin olabilirsiniz, ben size araba örneği verdim ama siz bunu artan işler olarak iş üstüne iş bindirerek, insanların ruhunu sömürebilirsiniz. SÖMÜREBiLiRSiNiZ, S-Ö-M-Ü-R-E-B-i-L-i-R-S-i-N-i-Z, Sadece SATICI olun, BALIKÇI olun. BALIK OL-MA-YIN!

    Diğer konumuza geçiyoruz en önemli konu kilit, göbek nokta buraları çok iyi işleyin BiLiNÇALTINIZA.
    Tıpkı şuan benim size yaptığım gibi, BiLiNÇALTINA GiRiŞ , BiLiNÇALTINA MESAJ YOLLAMA.!

    Not: Gençler entrylere çok sayıda rez geliyor, başlık sahibine tıklayıp ENTRY'lere ŞUKU atarak okuyun, gerektiği yerde sorularınızı sorun. Daha temiz ve gereksiz kitleden uzak anlarsınız. Neyse konumuza devam ediyoruz binler.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +3 -1
      Burger king McDonalds gibi yerlerde menü fiyati öderken ek 1 veya 2 liraya boyutu büyütme veya sogan halkasi gibi teklifler sunlarlar buda artan ricaya örnek
      ···
   tümünü göster