/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +111 -15
    Köpekleri kendimize itaat ettirtmeyi öğrendik, sahiplerini tanrıları olarak gördüler, kendisine öğretilen ve emredilen herşeyi yaptılar.

    Ardı kesilmedi. Aslan, fil, kaplan, fok balığı, yunus, maymun v.s.. Bu hayvanların hepsini ele geçirip istediklerimizi yaptırdık.

    Peki nasıl? Kaba kuvvetle mi? Hayır.

    Pgibolojilerini çözerek , hayvan davranışlarını araştırıp öğrenerek, beyinlerini - zeka seviyelerini bütün davranış-hareket-tepki-pgibolojilerini çözümleyerek yaptık.

    insan hariç her varlığa bunu uyguladık. Pgibolojilerini çözüp Sahibi olup istediklerimizi yaptırmayı öğrendik.

    Peki "ya insan?" ona aynen hayvanlara yaptığımızı yaptıramaz mıyız? Pgibolojilerini davranislarini çözümleyip gizli hipnoz- manipule teknikleri ile Kendimize itaat ettirip istediğimizi yaptıramaz mıyız? cevabını ben veriyorum: YAPTIRIRIZ, YAPTIRIYORUZ (Hipnoz), YAPTIRACAKSINIZ. Ele geçirdikten 3 gün sonra karsidaki insanın tanrısı olacaksınız ve kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız öyle göstereceksiniz.

    Fark ettiyseniz hep zeki hayvanlara istediğimizi yaptırıp itaat ettirebiliyoruz di mi? Zeki köpekler daha iyi söz dinliyor, zeki hayvanlara çok daha inanılmaz şeyler yaptırıyoruz. Zeka ile yaptıracağımız şeyler "DOĞRU ORANTILI" yaNi.

    Ve emin olun "insan en zeki hayvan" : ).

    Anladınız siz : ).

    Size önce ilk entry'm de bahsettigim kavramlardan bahsedip hazmetmenizi sağlayarak başlayacağım. Olta kullanmayi öğrenmeden balık tutamazsınız.

    Aşama aşama gidicez

    1-) olta yapımı : Pgiboloji-manipüle-yönlendirme-telkin-bilinçaltı-bilinçaltına giriş-bilinçaltına mesaj yollama-gizli hipnoz-fikir nedir?-fikir değiştirme-fikir verme-algı operasyonu (:-algı yönetme-fikirleri kendine yönlendirme ve kendine taptırma-duygu yönetimi-davranış-kendine itaat ettirme v.b gibi kavramları işleyeceğiz. Hazmedip kavradığımızda oltamız hazır olacak. Bakmayın uzun gozuktugune özünü biliyorum ben. işı ustaniza bırakın. Ben size daha kısa ve daha öz anlatıcam. Çok şey ögreneceksiniz.

    2-) olta kullanma öğrendigimiz kavramları pratiğe dökme, deneme ve sahaya inme. Istediginiz insana deneyebilirsiniz. Annenize bile. binler o kadar güçlü bi etkiden bahsediyorum ki annenizin algıları ile oynayıp kendinize aşık edebilirsiniz. Yanlış anlaşilmasin gücün büyüklüğünden bahsediyorum. annenize diyorum ortalikda aklı 5 karış havada gezen peşinden koştuğunuz kızları düşünmeyin bile.

    3-) olta atma : oltamizi yaptık, kullanmayı öğrendik, şimdi sıra olta atıp balık avlamada : ) gerçek hedeflerimiz olan insanlara olta atıp kısa sürede köle yapma aşaması.

    4-) balık tutma : oltamizi yaptik öğrendik attik. Şimdi gelsin balıklar : ). Bizim oltamız çok güçlü beyler balina bile kaçamaz raad olun : ). istedigimiz insana olta atıp sahibi Olucaz. Algılariyla oynanmis, fikirleri degistirilmis, bilincaltina girilmis, kafasini yastığa koydugu anda rüyasinda bizi gören, beyni bize kilitlenmiş , beyinleri manipüle edilmiş ağımızdaki insanı (balığı) tutup çekme aşaması : )

    5-) balığın kaderi: balığın kaderi tamamen sizin elinizde beyler. isterseniz serbest bırakır denize (eski hayatına) geri yollarsiniz, isterseniz balığı gibersiniz : ) , isterseniz akvaryumunuza hapsedersiniz, isterseniz öldürürürsünüz, isterseniz köleniz yaparsınız.

    olay şu: Kendinize bir ROBOT YAPIYORSUNUZ VE ONU iSTEDIĞINIZ GIBI PROGRAMLIYORSUNUZ. BU ROBOTU YAPMAK DA bir sanat ve adı "bilinçaltı ele geçirme ve zihi manipüle etme" sanatı.

    ---

    evet beyler bayanlar sanırım bilgisiz bir bin gibi zütümden hikaye uydurmadığımın, herşeyin ne kadar planlı programlı olduğunu ve düzenli işleyeceğini, ne kadar bilimsel olduğunun farkına varmişsinizdır.

    Ben hazırım, bilgilerim hazır, dersimiz hazır, müfredat ve aşamalar hazır. Hepsi işlenmeyi bekliyor.

    ´´´´´´ Şimdi sıra sizde. kalabalik bir insan topluluguna anlatmak istiyorum , ilgiye göre devam edicem daha çok olması lazım´´ .

    Hedefim bu olayın salgın hastalık gibi yayılması. Ögrenmenizden ibaret değil. Zaten öğreneceksiniz. Ben varken aksi mümkün değil. Bu başlığı "size kiz tavlatmazsam huur çocuğuyum" diye açabilirdim, herkes damlayabilirdi. ama bilimsellige ve olgunluguma aykırı olurdu konunun özünü yazıp açtım, sonucunda olacakları değil.

    ´´ ilgi gelirse devamı gelicek´´
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +27
      Beyler şu an nasıl elinizi gibiyorsanız bu başlıktan sonra da aynen devam edecek, hatırlatayım dedim
      ···
    2. 2.
      0
      Goril yine sahalarda
      ···
    3. 3.
      0
      Acı gerçek
      ···
    4. 4.
      +3
      karşıdaki insanın gerizekalı olması lazım bunların işleyebilmesi için
      ···
    5. 5.
      +1
      - (bkz: bilinçaltı ele geçirme ve manipüle sanatı)

      Çalıntı BAŞLIK BEYLER EKSILEYIN huur COCUGUNU !!!
      ···
    6. 6.
      +1
      Ulan ak çocu öğret artık sayfanın yarısı öğretecem öğreneceksiniz .özet geç köle bulcam kendime
      ···
    7. 7.
      0
      Yine de, beyler bayanlar dediğinde içimde yazının işe yararlığı yönünde şüphe oluştu... amı olanın inci sözlükle ne işi olur.. bu gerçeği göz ardı eden adam bize nasıl ders verir, düşünceler içerisindeyim...
      ···
    8. 8.
      0
      Tabi knk
      ···
    9. 9.
      0
      Gördüğüm kaliteli anancılıklardan biri tebrik ederim.
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster