/i/Kız Meselesi

  1. 1.
    +388 -192
    Merhaba gençler.

    Bu platformda bir başlık gördüm değişik bir taktikle ters pgiboloji yöntemini kullanarak kız tavlamadan bahsediyordu ve gelen ilginin inanilmaz derecede olduğunu farkettim.

    biri size sevgili vaadi vermiş. ilgi göstermeniz gayet doğal fakat işin içine pgibanaliz v.s pgibolojiyide katınca normal bi kız tavlama taktiği başlığından daha çok ilgi gelmiş. Açıkçası bilseydim önceden yazardım : ) ne kadarda merakliymissiniz Pgibolojiye. Pgiboloji benim işim

    işi ustasından dinleyin bence :-*

    Ben size kız tavlama vaadi vermicem; insanları ele geçirme sanatını öğreticem. Aklınıza gelebilecek her türlü canlı olabilir. Hangisini isterseniz. Hem erkek hem kız vaat ediyorum size gaylerde sevinsin onların bilinçaltını darmaduman edecek köleniz yapacak teknikler bunlar... : )

    istediğiniz insanı ağınıza düşürebilir, köleniz yapabilir, kendinize taptırabilir, istediğinizi yaptırabilir, yönlendirebilir, yönetebilir, bilinçaltını ele geçirebilir, konuşurken 30 adım sonrasını tahmin edebilir, muhabbeti istediginiz gibi yönlendirebilir, sadece gözünüze bakan bir insanın hakkinizda ne düşündüğünü öğrenebilir, kendinizi ona doğaüstü bir varlık olarak gösterebilir, baktığı heryerde sizi görmesini sağlayabilir, çirkin ve kısa boylu olsanızda o kişiye kendinizi brad pitt olarak gösterebilirsiniz; şaka yapmıyorum size bakınca bradd pit'i görür, istediğiniz kişinin rüyalarini ele geçirebilir, bedenlerini ele geçirebilir, yukarda yazdiklarimin hepsini "yapabilirsiniz". istediginiz insanı oyuncaginiz yapabilirsiniz, ele geçirip serbest bırakabilirsiniz, musallat olabilirsiniz : ).

    Pgiboloji - insan davranışları - beyin - bilinçaltı - hipnoz - manipule - yönlendirme - gizli hipnoz - rüya - hormonlar - his gibi kavramlara ilgisi olanlarınız vardır elbet.

    Bu kavramları yalamış yutmuş biri olarak size öğreticem, işin özünü öğreticem. pgiboloji bölümünde 4 yılda öğretilen bu kavramları ben size çok çok daha kısa sürede birdaha asla unutmamak üzere kavratıcam. Çünki özünü biliyorum.

    Hazır olun arkadaşlar. Bir insanın neler yapabileceğini tahmin bile edemezsiniz.
    *
    *

    insanları ele geçirme ve manipüle etme sanatını öğrenmeye hazır olun. ilginç şeyler ögrenmeye hazır olun.

    Ancak başta yazdığım gibi, gördüğüm başlığa ilgi geldiğini gordugum için bu başlığı açtım. 3 kişi gelip reserved alırsa entry siler , sözlükte trollük yapmaya devam ederim,

    3 kişi öğrenecekse hiç kimse ögrenecekse kimse ogrenmesin daha iyii. Bu gibtimin bilgilerini paylaşacaksam herkese paylaşacam. Kalabalık bi insan topluluğuna, onlarda başkasına paylaşacak tabii öğrendikten sonra, bir akım - bir zehir - bir hastalık gibi bu sanat kulaktan kulağa yayılsın istiyorum. her sır günü gelir paylaşır, birgün anlamı kalmaz ve söylersin. Benim için anlamı kalmayan sınır- zirve noktasına ulaştığım bu büyük sır sizlerin huzurunda.

    Kitap yazmaktansa incide yazmayı seçerim.

    Bilinçalti yönetme ve manipüle sanatı için are you ready?

    Umarım ilgi gelir çunkı bu baslik bunu cidden hak ediyor, hep hak etmeyenler bi yere gelmiş hayatta di mi? ilgi gelmez ; 3 kişi gelip reserved alırsa entry silip trollük yapmaya devam edeceğim. size kalmış. bekleyip görelim. Vakit belki de sınırlı.

    Edit: Cugular sözlükteki ezik (KÖLE) beta sayısıdır.
    ···
   tümünü göster