/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +27 -11
    probogbandadan sonrasını okumadım. he amk çomarı he avrupa erdoğandan çekiniyor he, he erdoğanla hitler benziyo he amk. yannanım ben evde kıllı zütümün üzerinde otururken biliyorum üretimi olmayan bir ülkenin askeri açıdan bir gibe derman olmayacağını 1000 yıldır birbirini yiyen avrupa mı bilmeyecek bir savaştan muvaffak çıkması için bir ülkenin üretimi olması gerektiğini. hitler savaştan önce kilometrelerce demiryolu yaptırdı, yüzlerce tank ürettirdi, silah ürettirdi, subay eğitti. biz 15 yıldır üretim adına ne yaptık da avrupa erdoğan'dan çekinsin ? sene 2017 daha 2019'da biticek 1 tane nükleer santral elektrikte de petrolde de dışa bağımlısın. savaş enerji ister dıbına kodumun evladı, ben burdan musul, kerkük petrollerinde hak iddia ettiğimiz anda amerika'nın bize uygulayacağı ambargoları o da yetmez müdaheleyi düşünüyorum da avrupalı düşünmüyor mu. yannan yannan cümleler kurma şimdi okuduğun okulu gibtirtmeden git buradan liseli.
    ···
    1. 1.
      +2
      Kimse cevap verememiş, helal olsun panpa.
      ···
      1. 1.
        0
        işte bi amk sümüklüleri böyle karı gibi eksilerler kalkıp bir cevap veremezler. reislerinin 15 yıldır yaptığı gibi izlerler haklı eleştiriyi görünce amk.
        ···
      2. 2.
        +1
        thecool doğru demiş. Avrupanın çekinmesi için üretmemiz lazım. Daha yerli arabayı üretemedik yüzlerce tankı uçağı nasıl üretecez mına koyam
        ···
    2. 2.
      0
      Lafı zütünden mi anlıyon dıbına kodumun adam benzer özelliklerini yazıyor sadece
      ···
    3. 3.
      0
      lan amk köylüsü ya. angutsunuz olm tabi kandırırlar sizi. yannanım daha 2 dakika önce okuduğu şeyi hatırlamıyor tabi reisinizin her dediğine inanır sakso çekersiniz. avrupa erdoğan'dan çekiniyor yazmış. benim yazdıklarım da tamamen onunla alakalı gibtirtme civciv kadar aklın var aldırtma onu bana. gibtir git kendi levellerinle aşk at aq liselisi.
      ···
    4. 4.
      0
      Önce bi oku YAZDIKLARIMI amq am biti
      ···
    5. 5.
      0
      Masaya vura vura gibmiş
      ···
    6. 6.
      0
      Konu burda bitmiştir helal panpa
      ···
    7. 7.
      0
      Helal olsun karnim içinden geçmişsin başlığın
      ···
    8. 8.
      0
      Helal olsun karnim içinden geçmişsin başlığın
      ···
    9. 9.
      0
      Helal olsun karşim içinden geçmişsin başlığın
      ···
    10. diğerleri 7
   tümünü göster