/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4
    Abartısız söylüyorum ilk gördüğüm anda nefesim kesildi hani Kemal Sunal'ın filminde oluyor ya ağzı dili tutuyor adeta lal oldum amk saatlerce gezdik dolaştık lan konuşamıyorum amk benim gibi sosyal ağzı gerektiği her konuda laf yapan boş konuşmayan insan lal oldu amk. Bakın kız gelene kadar onların takıldığı parkta oturuyoruz orda bile gayet koydum şeklimi ama o gelince lal oldum yanımıza bi çocuk geldi, böyle benim gibi 2 var amk yarması ayı oğlu ayı. Yanımıza oturdu meğersem ipek yollamış buda sonradan düştü kafamı gibeyim. Neyse işte nerde oturuyorsunuz gençler dedi kalın sesiyle, amk şehrin en tehlikeli semti bizim hayırdır oğlum ben 3. sınıfa gidiyodum lise 4 yarmalara zıplıyarak kafa atıp sigaralarını ellerinden alıyodum yavuşak. Dedim *** mahallesi hee tamam yaptı (Direk geri vites.) Bilmem kimin adını söyledi tanıyonuzmu dedi benle Kerim'e sinirli bir tavırla o kim dıbınakoyim o beni tanıyormu asıl dediim sustu, muhabbet acıldı niye burdasınız diye geri yapmadım dedim ipeği bekliyorum sevgilim. He tamam gelir birazdan yaptı işte delikanlı cocuklarsınız tee *** mahallesinden buraya gelmişsiniz bi kız için helal olsun falan dedi. Bende polat alemdar gibi keskin bi bakış attım yarma orosbu evladına.

    Bak kardeş az önce şu soda şişesini içerken beni gördün demi. Evet dedi o şişeyi ben şu parkın hemen kenarındaki büfeden aldım sence niye? bak şişe boş ayağımın dibinde duruyor. Bizim kimseden korkumuz yok hani teke tekte yumruk yumruğa gideriz ama, olurda kalabalık arasında kalırsak kendimizi savunma taktiklerimiz var, pratik zeka bunu gerektirir amın evladı diyecektim de neyse.

    Dedim misal 3 kişi geliyor. metin2deki bosa girer gibi bana 3v1 girecekler belli. ilk gelene dedim şişenin züt tarafını sağlam bi şekilde kafaya vurdummu beyin amcıklaması geçirir şişenin dibi kırılır, 2. gelenin suratına bi çizik atarım dahada yaklaşamaz 3.ye zaten şişe gerekmez allah ne verdiyse hani anlıyonmu dedim. O Sırada ipek geldi amk az önce postalar üstüne postalar koyan ben lal oldum Kerim'i dürtüp kızları alıp gidelim dedim bahane olarak ben bu orosbu cocuklarından kıllandım kalabalıklaşmaya başladı park sessiz biyere gidelim dedim.
    ···
    1. 1.
      0
      senin ben kitabını gibeyim
      ···
   tümünü göster