/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +2
    Evet binler. Şifremi hatırladım. Ve karşınızda zütünüzü tutuşturacak bir makale ile karşınızdayım. Hadi başlayalım. Hem de bizim tarzımızda Fiçuvvvvvv.

    Öncelikle bu Nostradamus, sen kimsin ya ?
    Nostradamus denilen herif Ortaçağ Avrupasında yaşamış, kendisine kahin diyen bir dayımız. O zamanlar vampir, kurt adam, cadı, büyücü otu taku aklınıza gelebilecek her türden sihirli lanetli ve büyülü şeyi yakan korkak hristiyan taklarından kendini korumak için sözlerini şiir olarak kağıtlara aktarmıştır nostradamus abimiz.
    Ya şunu önceden söyliyeyim. Ben burada sadece 1 (Bir, One, Uno, Eine.) adet dörtlüğünü inceliyeceğim ha gönül ister ki hepsini inceleyeyim. Neyse onlar da bir gün nasip olur inşallah. Eğer full halini izlemek istiyorsanız :
    https://www.youtube.com/watch?v=OOd96GtXJA0
    Bu abimize abune olabilirsiniz. Reklam falan değil kârım da yok ona göre yani.
    Şimdi şu dörtlüğe ardından flakka ile olan ilişkisine geçek.

    "Mumlar sönmüş krallar düşmüş, şehirler kasabalar bombaoş.
    insanları bir sarhoşluk hastalığı kaplamış ki daha önce eşi benzeri görülmemiş.
    Ne Vatikan'nın vebası, ne de Asya orduları bu kadar çok insanı öldürememiş.
    Ulusları bir gecede aydınlık çağlardan karanlık çağlara sürüklemiş."
    Şimdi bu malın yazdığı şiir ile flakka'nın alakası ne. Görüldüğü gibi ışıkların sönmesi insanların sokağa dökülmesi insanların kontrolünü kaybedip her şeye saldırması. Ayrıca bir çok insanın öldüğü v.b v.b.
    Flakka sentetik bir uyuşturucu. Benden bilgi edinemezsin. O yüzden git iyice bir araştır. Ama ben kısa kesicem.
    Flakka rus bilim adam takları tarafından geliştirilmiş beta sürecinde bir virüs. Piyasaya ilk önce uyuşturucu sunuldu. Tabi bu beta sürecinde. Yani bulaşmıyor ve etkisi geçince kişi ölüyor. insandaki et yeme isteğini arttırıyor. Ve kullanan kişiye ek bir güç sağlıyor
    Ben ilk duyduğumda dedim ki;"Ya amk daha ortada öyle bir virüs yok sıçmalama nostradamus efendi biz cevabımızı 15 Temmuzda verdik."
    Ta ki ortaya flakka denilen tak çıkana kadar.
    (NOT : Şu /// işaretlerine de çok takmayın bug oldu ve başlığa Nostradamus'un 2018 kehanetleri ile flakk uyuşturucusunun ilgisi yazamadım yer yetmedi hadi kb.. )
    ···
   tümünü göster