/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +15
    Ben Laz'ım Türkiye'de olmaktan gurur duyuyorum. istiklal Marşı'mıda okurum. Türk'lere de saygım sonsuz Atatürk'ten Fatih'ten ötürü. Ama dostum sen Türk'lüğü barbarlık la karıştırıyorsun . Eski ataların hoşgörü sahibiydi unutuyorsun . Resimde Savaş! Yazıyor cihad derim saygı duyarım. Yağmala! istila et! Yok Et ! Yaziyor işte bu caiz değil cihad değildir . Ataların da böyle yapsaydı bu gün ülkede papaz'lar , kiliseler kalmazdı. Bu senin yada herhangi birinin kanında yok bu islam'da var . Umarım Türk'lüğün barbarlık olmadığını anlarsın.
    Etnik Döküntü gibi bişey diyeceksende de kardeşim Laz'ların bu güne kadar ülkeye bir zararı olmadı hatta yararı oldu herkes gibi benide aşşağılayacaksan aşağılanmam çünkü benim soyum kirli değil. Umarım iyi bir düşünce şekline sahip olmana yardımcı olmuşumdur.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulusal görüşün ne?
      ···
    2. 2.
      0
      Örnek aldığım biri var onun sözüyle anlatiyim;"Dünyayı görebilen bir insan olduğumu düşündüğüm andan itibaren şunu fark ettim ki dünyadaki en önemli değer emek vermek çünkü yaşamak demek emek demek ve kendimi bildim bileli de hep emekçilerin ,kenarda kalmışların ,yoksulların yanında olmayı istedim. insanlar kolay para kazanmaya başladıkları zaman şeyi unutuyorlar günde on saat çalışıp evine anca birkaç parça ekmek ve peynir gotürebilecek parayı kazanabilen milyonlarca insanı unutabiliyorlar.ben onların yanındayım."
      Kazım Koyuncu
      ···
   tümünü göster