/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +2
    itibaren bir duygu serüvenine başlarsınız. Öğretmeninizi seversiniz. Arkadaşlarınızı seversiniz. Hatta aşık olursunuz. Her şey çok güzeldir. Ardından ortaokula geçersiniz. Ergenliğinizin etkisiyle yoğun duygu değişimlerine girersiniz. Herşeyi yoğun yaşamaya başlarsınız. Nefreti öğrenirsiniz artık. Çünkü ilkokuldaki gibi masumhane düşünceler, insanlar artık yoktur.
    Ortaokul da biter liseye geçersiniz. ilk günü çok heyecanlısınız. Yeni arkadaşlıklar, dostluklar, aşk, hayatınız boyunca unutamayacağınız anılar vs... ve bir an gelir ki bir kişiye aşık olursunuz. Onun için yapamayacağınız hiçbir şey yoktur belki de. söyleyip reddedilirsiniz yada söyleyemezsiniz. 3. ihtimalde vardır ama bu sizin için geçerli değil.
    işte o andan itibaren duygularınızın sizi incittiği zamanlar daha fazla acılar daha şiddetli hale gelir. Hayattaki çoğu olayla karşılaşırken onun tepkisinin ne olacağını, vs... sürekli onu düşünürsünüz. Belki ağlarsınız. Bu serüveni atlatmak biraz uzun olabilir ama hiçbir zaman etkisi geçmez. ve üniversiteye gelirsiniz. Son sınıflara doğru genellikle etrafınızdaki herkes bir şekilde hayatın bu serüvenlerinden geçip birilerini bulmuştur. Ama siz yanlızsınızdır. Hayatın bu noktalarına doğru bir şeyler hissetmek artık sizin için bir eziyete dönüşmeye başlar. Eğer saplantılı birisiyseniz. Saplantılarınız ileri seviyeye doğru yol almaya başlayıp artık size vereceği zararı bırak çevredeki insanlarıda bunaltmaya başlarsınız.
    Veeeee güzelim yanlızlık sizin peşinizi asla bırakmaz. Daima yanlızsınızdır ama bir yandan da artık bu yanlızlığı sevmeye başlarsınız. Git gide yanlızlığa alışmaya başlarsınız. ve yanlızlığınızı yaşarken duygularınız artık sizi rahatsız etmemeye başlar ve bir süre sonra bir farkedersiniz ki artık hiçbir duyguyu kolay kolay hissetmiyorsunuz. Hele birde üniversite de yorucu bir bölümdeyseniz... Çözümü bulduğunuzu düşünürsünüz belki de. Çözüm hiçbir şey hissetmemektir. Artık normal insanlar gibi yaşamak size klişe veya işkence gibi gelmeye başlar. Evlenmek, Çocuk sahibi olmak vs.. artık sizin gözünüzde adeta kendi hayatını bitirmek gibi gelmeye başlar. Kaçarsınız daima insanlardan.
    ···
   tümünü göster