/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
  1. 1.
    +1 -3
    dostum neden böyle bir şey yapıyosunuz? bir çoğunuzda kendinizi kabul ettirme kompleksinizden kaynaklanan bir rahatsızlık verme eylemi var. hoşlanmıyoruz ya, erkek zütü görmekten hoşlanmıyoruz; rahatsız oluyoruz.

    varlığınıza karşı bir kin gütmüyoruz dıbına koyayım da sizin cinsel fantezileriniz bizi rahatsız ediyor. yapmayın, gözümüze sokmayın.

    nasıl ki fare fobisi olan bir insana "ama ben evde hamster besliyorum yaaa! alış sende!!" diyerek üstüne fare atmak etik kabul edilemiyorsa bu da edilemez.
    ···
    1. 1.
      0
      Neden ki burası özgür bir platform istemiyosan başka bir başliga girmen yeterli 😂 içerlenmen gereksiz olmuş ben kadin poposu gormekten içerlenmiyorum sanada zorla gir de bak demiyorum allahin yobazi 😂😂😂 simdi gibtir git ötede rahatsiz ol bay 'cinsel fantazilerin beni rahatsiz ediyo' emice 😂😂
      ···
      1. 1.
        0
        içerlenmiyorum, rahatsız oluyorum. nasıl bir platformda olduğunu sende en az benim kadar biliyorsun. şurada konuşacağın yüz farklı insanın sadece bir tanesi senin cinsel kimliğini paylaşan bir insanla saygı çerçevesi içinde konuşur. yani kimliğinin doğal karşılanmadığı, hatta istenmediği ve öldüresiye nefret edildiği bi platformdasın. dolayısıyla özgür bir platforma sahip olman o özgürlüğü insanları özellikle rahatsız ederek suistimal etmeni doğru kılmaz.

        cinsel kimliğinin benden farklı olması seni benden daha çağdaş bir insan yapmaz, kaldı ki sana; bana yobaz diyebilme hakkını versin.

        ben hoşlanmadığı bir şeyden uzaklaşarak kaçan bir adam olmayı doğru bulmuyorum. bir çoğunuz bunu yapıyorsunuz ve sebebini kendini kabul ettirme çabası olarak algılıyorum. beni de rahatsız ettiği için mantıklı bir şekilde konuşup bunu yapmamanızı rica etmek sebebiyle fikrimi arkasındaki mantıkla sundum. lakin gamsız ve saygısız sen, içinizden konuşmak için seçilebilecek donanıma sahip bir adam değilsin.

        ayrıca entryin çıplaklık içeriyor, yasak olduğunu bilmelisin.
        ···
      2. 2.
        0
        Entry yeterince buğulu canım benim o mercimek beynin bunu bile kabullenemiyorsa sen sg burdan ben burdayim olene kadar ve istedigimi paylaşirim rahatsiz olman da zikimde değil irkçiliğini depreştiriyorsam da git sokaklarda eşcinsel yakala kafasini kes forumun hepsi senin gibi salağin teki olsa ve isteklerini hakli kiliflara sigdirdigini sansada devir demokrasi ve özgürlük devri. Ben sinirlarimi biliyorum foto da gayet iyi kamufile edilmiş. Ha bu bile o ilkel tavirlarini hakli çikaracaksa git modlara ağla böyle kazanamayacağin konulara girme. 😎
        ···
      3. 3.
        0
        tartışma adabına çok uzaksın.

        cinsel keyiflerini tercihlerine, tercihlerini kimliklerine ve kimliklerini felsefelerine/mottolarına dönüştüren bir topluluk olduğunuzu bana bir kere daha kanıtladınız. ne bir yobazdan ne de bir aydından -bu kafayla- kabul göremezsiniz.
        ···
      4. diğerleri 1
    2. 2.
      0
      emoji kullanma huur çocuğu
      ···
   tümünü göster