/i/Yardım

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    Beyler öncelikle iyi akşamlar. Bugün sizlerden çok utanarak bir şey isteyeceğim.

    Bir Youtuber hakkında konuşacağım. ismi Neo. Gerçek ismi Sadık Toprak. Bu adam Youtube da önceleri bilgi videoları yapıyordu. Sonradan kanalının konseptini toplumsal eleştiri ve motivasyon olarak değiştirdi.

    Kendisi kesinlikle analitik düşünebilen, hiçbir ideolojiye sahip olmayan ve ideolojileri mantık dışı bulan, insanları insan olduğu için seven birisi.

    Eğer videolarını izleyecek olursanız kendisinin Atatürkçü, dinsiz ancak tanrı inancı olan ama ailesi Müslüman olduğu için Müslümanları da savunan, tek bir kesimi değil de genel toplumun saçma gelenek ve davranışlarını eleştiren biri olduğunu göreceksiniz.

    Kendisi şu an bir belgesel üzerinde çalışıyor. Aynı anda da bir kitap yazıyor. Üniversitede felsefe bölümü okuyordu ancak dondurmayı seçti. Çünkü zaten felsefe bölümü ile ilgili bir meslek yapmayı planlamıyor ve dövmecilik ile meşgul. Ekonomik durumunun sıkıntılı olması da bunun başka bir sebebi.

    Sizden isteyeceğim bu adama bir şekilde destek olmanız beyler. Bize bu tür zihinler lazım. Halkı aydınlatmak için varını yoğunu harcayan bu tür kişilere yardım etmemiz lazım. Eğer bu gibi kişilere bugün sahip çıkmazsak çocuklarınızı cehalet, aptallık ve ön yargı dolu bir geleceğe yollamış olacaksınız.

    Kendisine son attığı TEOG un kaldırılması üzerine eleştiri konulu videosu yüzünden dava açıldı. Bunu yapan hükümet yalakası artık her kimse o da biliyordu ki bu davayı kazanamayacak. Sadece yıpratmak amaçlı açılmış bir dava.

    Sizden gerçekten utanarak bu adama elinizden geldiğince destek olmanızı istiyorum beyler. Abone mi olursunuz, patreondan bağış mı atarsınız bilmiyorum ama bir şeyler yapın.

    Oğlum bu tür adamları kaybedersek ne için yaşıyacağız? Sorgulanmamış ve sistemin kölesi hayatlarımızın ne değeri kalacak? insanların zincirlerini kim kıracak?

    Bir gün de o çok beğendiğiniz sosyal deney videoları yerine bu adamın eleştirilerine bakın. Abone olun. Ne kaybedersiniz lan?

    Not:Bunları söylerken utanmamın sebebi bu tür adamların bilinmesi için başlık açmak zorunda kalmam ve resmen bu tür ADAMlara yardım etmek için yardım dileyecek kadar düşmem. Ne hale geldiğimizi kelimelerle anlatamıyorum.

    Buyrun kanal linki: https://www.youtube.com/c.../UC0Mlls1-bCBxyQqXPk_Q6vQ

    Edit:Çugu atan dava açan oç.
    ···
   tümünü göster