/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +6
    geçen sene 14 eylül 2016 da http://www.incisozluk.com.tr/e/178568077/ şöyle bir entry açmıştım 1 sene sonraki hallerimize mesajlar atmıştık. Söz verdiğim gibi entry yazan herkese şuku ve çoğuna mesaj attım ama ellerim gibildi neyse canınız sağolsun : )

    bu sene 2.sini yapıyoruz hadi herkes 1 sene sonraki kendisine mesaj, temenni, hayalini yazsın seneye bugün 20 eylül 2018 de şuku ve mesaj atıcam. : )

    ben başlıyorum;
    selam 1 sene sonraki ben, 2017 tak gibi geçti. üniversiten bitti, o güzel arkadaşların hepsi dağıldı gitti, bu aralar o günleri özlemle anıyoruz. kpss'ye girdin, hayvan gibi çalışmana rağmen tak gibi puan aldın yani şu an baya işsiz işsiz ailenin yanında bomboş oturuyon. 2 hafta sonra dershane başlayacak, güzel bir ortam olur inşallah amk bir de sevgili yaparsak da tadından yenmez 3 yıldır yanlızım tak etti lan. 2018 mayıs kpss'de bir 80 puan alsam mükemmel olur direk atanırım,yoksa polislik beni bekler.. galatasaray'da çok iyi kadro kurdu bu aralar iyi giden tek şey galatasaray allah bozmasın amin. neyse temennilerim bu kadar zaten şu hayatta çok şey istemiyorum amk. kal sağlıcakla inşallah ölmezsin.

    şuku atalım trende girsin de herkes görsün yazsın beyler. hadi elinize sağık seneye görüşürüz.
    ···
   tümünü göster