/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    +240 -30
    Anlatacaklarımı iyi dinleyin! Beni tanıyan eskiler varsa meydana çıksın, bu işler kolay işler değil. Blog yazdık burada yıllarca, Türkiye ile alakalı olan tüm olayları anlattık. thornavida.blogspot.com da.. 2011 de 2010 da o blogda yazdıklarım tek tek çıktı çıkmaya da devam edecektir. Gözlem ve araştırma denir buna.

    Babanız yaşında adamım inanın ve mühendisim.

    Bu ülkede gündem bir anda değiştirilmeye çalışılıyorsa eğer bir kaç hafta içerisinde çok değişik zencilerin zütümüze gireceği gerçeğini kimse örtemez, hep böyle olmuştur, olacaktır da.. Bir lider düşünün bir anda milli eğitim bakanı, bir anda spor bakanı oluveriyor. Teog, yabancı sınırlaması ile çalkalanıyor tüm ülke..

    Neden?

    Çünkü Bağımsız bir kürdistan kuruluyor ve bu bizim ileride bölünmemiz anldıbına geliyor. Plan tıkır tıkır işlerken Yüce Türkiye Halkı bunları konuşmamalı, yabancı sınırını ve teogu konuşmalıdır.
    ilgili link: http://thornavida.blogspo...inaller-ile-baslangc.html

    Bu kitle bilinç yönlendirmeleri yıllardır yapılıyor ve biz o kadar basit insanlarız ki sürekli aldanıyoruz.

    Türkiye halkı cidden yücedir. Ama o halk dilimi belki yüzde 10 dur 20 dir. Gerçekleri göremeyenler bu ülkenin vatandaşı olduklarını sanmasınlar.

    UYAN EY TÜRKiYE, BiZi BÖLÜYORLAR.

    http://thornavida.blogspot.com/2011/12/iki-sey.html

    Tüm bu planları bozguna uğrayabilir mi? inşallah uğrar. Ama çok zor artık.

    Ha bu arada sanıyorlar ki referandum olursa orada biz müdahale ederiz felan.. Amerikan senatosunu takip edin. Onlar Türkiye müdahale etsin derse ederiz demezse edemeyiz. Bu kadar basit. Bunu da araştırmak isteyenler blogdaki yazımı bulsunlar ya da fener rum patrikhanesinin açılması ve gizli hazinelerinin geri verilmesi için nasıl oylama yaptıklarını ve bize bu kararı nasıl kabul ettirdiklerini araştırsınlar.

    (bkz: hukumet pkk bop ve büyük israil) 2016 nın başlarında yazdığım bir yazı.. Değerimizi bilin okuyun.

    Mesajlar atanlara teşekkürler, bazen geç cevap verebiliyorum işler sıkıntılı bu ara. Yardımcı olduğum kardeşlerim inşallah bir işe yaramıştır. Trend olayına da sokmuşsunuz çok kişi görmüş, çok güzel olmuş. Helal herkese.

    şimdi kurcalarken farkettim çok sistemli güzel bir yazı daha yazmışım. Olay tam olarak budur, işte bunu anlatmaya çalışıyorum. http://thornavida.blogspo...ye-ve-dugum-noktalar.html

    mükemmel bir basın yönlendirme yazısı daha, kendimi okudukça şaşırıyorum yeminle *
    http://thornavida.blogspo...r/2012/11/hedef-2023.html
    ···
   tümünü göster