/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    Seriatta karşı görüşe saygı var mi a ibine? Demokrasi tanımında resmen şıçmışsın. Farklı görüşte olmamıza rağmen suku verecektim vermedim.
    ···
    1. 1.
      0
      zaten şeriatta karşıt görüşe saygı falan yoktur, karşıt görüşe saygı duymak fıtrata aykırıdır. ancak şu olur, bazı maslahatlardan dolayı karşıt görüşten olan insanlara sözlü ve fiziksel şiddette bulunmazsın, karşıt görüşlülerin yanında görüşünü dile getirmezsin. Farklı görüşe saygı duyabilirsin ama karşıt görüşe asla. Bu ideolojik olsun, sosyal olsun, her durum için böyledir. PKK'lı ile ülkücü, komünist ile faşist, heterociksist ile eşcinsel birbirleriyle ne kadar anlaşabilir ve ne kadar birbirlerine saygı duyabilirler? Hiç bir şekilde.

      Demokrasi tanımında yaptığım yanlışı söylersen sevinirim, yanlışımı düzeltmeye hazır ve açığım.
      ···
    2. 2.
      -1
      Seriatta ulul emir olayını bilirsin. Zaten herşeyi açıklıyor. Ülkücü pkk li komunist fasist demişsin de zaten seriatta bunlardan biri hiç olmayacak tartışacak konu da kalmayacak. Demokraside çekememezlik olabilir ama bu bireyler kendini bir şekilde ifade eder. Sicmissin dediğim kendi fikrinin Lehine seçtiğin iki cümleyle koca bi sistemi anlatmaya çalışmışsın
      ···
    3. 3.
      0
      Şeriatta zaten ülkücü pkklı komünist olmayacak, ben olacak demedim. Yalnızca karşıt görüşe saygı duymanın mümkün olmadığını açıklamaya çalıştım. Demokraside çekememezlik olması zaten saygı olmadığını gösterir, ki demokrasiyle yönetilen bütün ülkelerde karşıt görüşler birbirine giriyorlar, ayıran polis ve askeri güç olmasa çok rahat bir şekilde çatışmalar çıkar.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster