/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +216 -8
    rahatsız edici derecede bakmak doğru bir davranış değil
    ···
    1. 1.
      +19 -11
      rahatsız edici derecede giyinmek doğru bir davranış değil
      ···
    2. 2.
      +2
      Moruk gericilikle alakası yok amk. Mini etek giyen sadece memesinin ucunu kapatan tişört giyen kıza istediğim gibi bakarım. Kızın amacı baktırmaktır zaten. Bunu diyince ne giysin diyenler var. Etek üretilmeden önce çıplak mı geziyordunuz pekekentler ? Normal giyinen kıza kim niye abazan gibi baksın. Sahilde herkes bikinili normal olarak kimseye bakmıyoruz. Gerçi bi kaç amk kekosu sahile karı kız kesmek için gidiyor onların bende dıbına koyayım.
      ···
      1. 1.
        +4 -3
        Aga senin sıkıntıların var sanırım sapiksin kusura bakma ben de bakarım millete ama sadece o anlıktır sonra bir daha bakmam bir daha bakıyorsan seninki sapkinliktir sokakta çıplak da gezebilir. gibecek gibi bakamazsın insan rahat olduğu şekilde gezer sokakta
        ···
      2. 2.
        -1
        Yav bende öyleyim kardeşim. Bi kız arkasını dönüp dursa diğer tarafa bakıp geçerim kalabalıkta yürürken kızın yanından geçerken elimi arkama atarım çarpmasın diye. Ama zütünü başını ilgi odağı yapan kıza sen bakmıyorsan sende sorun var. Oldu olacak ferre izlerkende gözümü kapatalım amk.
        ···
    3. 3.
      +3
      Ulan dıbına kodumum at gözlüklüsü, özgürlük istediğim yere bakarim demissin bide. insan başka bir insanın özgürlüğünü kısıtlamadıkça özgürdür. Kadın istediğini giyer sende istediğin yere bakarsin ama başkasını rahatsız etmediğin sürece bide rahatsiz oluyorum o yuzden bakiyorum diye imalı imalı konuşmuşşun. Çiplaklıktan rahatsız oluyosan neden elin gibinde ferre izliyosun gibik. Akşam akşam sinir ettin beni. Özgürlük cümlesindede bütün dil bilgimi kullandim galiba bugun bidaha konusamam ben.
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster