/i/Siyaset

Saygı Çerçevesinde Özgür Siyaset Platformu
  1. 1.
    0
    benim sana verdigim argumana cevap vermedin. texasta hristiyan bir ailenin cocugu olarak dogsaydin musluman olucakmiydin olmayacakmiydin?

    texasta hristiyan ailenin cogucu olarak dogan kisilerin yuzde binde milyonda milyarda kaci musluman oluyor?

    bu sorularimin cevaplarini rica ediyorum senden lutfen...
    ···
    1. 1.
      0
      Senin inancına karışamam kardeşim gel müslüman ol demiyorum necisin onu da bilmiyorum ama milletin dini değerine saygı duymak zorundasın. Herkesin dini kendine hadi eyvallah
      ···
    2. 2.
      0
      soruma hala cevap vermedin. ben senin dininin insanlar tarafindan icat edilmis bir alet oldugunu kanitliyorum sen bana hala saygi duymak zorundasin diyorsun. amina koyayim bana bir arguman ver, benim sana soylediklerimin yanlis oldugunu goster bende diyeyim senin dinin tanri tarafindan gonderilmis bir din ve saygi duyuyorum diyeyim.

      dunya uzerinde birden fazla din var. bunlardan ya 0 yada 1 tanesi dogru. niye ben gidip bu insanlar tarafindan insanlari kontrol etme amaciyla icat edilmis death cult lara saygi duyayim? salakmiyim ben? muslumanalrin diger dinlere saygi duymadiklarini GAYET iyi biliyorum. hayatim boyunca turkeyede yasadim. muslumanlarin musluman olmayanlara bakis acisini GAYET iyi biliyorum. gavur diye kafir diye hakarret eden saygi duymayanlar sizlersiniz. elinide guc olsa hepsini kilictan gecircekler sizsiniz.
      ···
   tümünü göster