/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +9
    beyler kimse var mı? okuyan yoksa son partım. ben yazarken ne şuku geliyor, ne yorum. yazmayı bırakınca upluyorsunuz.

    bir süre ne olacağını konuştuk, o günün akşamında Mert eşyalarını almaya gitti, sonra bizde kaldı. ertesi gün de döndü kendi okuluna. daha sonra tartışırken, Esra'nın kendini çok temizmiş gibi aksettirmesine dayanamayan Mert benimle yaşadıklarını bildiğini itiraf etmiş. hal böyle olunca oklar bana döndü. Esra bana yazmadı bir kaç gün, okulda karşılaştık..

    - bu konuyu Mert'e söylediğini bilmiyordum, hadi Mert'e söyledin, gelip bana da söyleseydin ya Mert'in bildiğini.. kaç aydır yalan söyledim yalancı durumuna düştüm senin yüzünden..
    + Esra ben bunu Mert'e ilk sene biz bunları yaşarken anlatmıştım, yıllar sonra sizin tanışacağınızı, tanışıp sevgili olacağınızı ben nerden bileyim? Mert seni daha tanımadan önce biliyordu bizim bi şeyler yaşadığımızı. yıllar sonra gelip tam sevgili olacağınız zaman sana Mert biliyor mu deseydim?
    - tamam charly ama güvenimi sarstın bil.
    + burda güvenilmeyecek bi şey yok, açık açık söyleseydin bu çocuk zaten bunları bilerek sevgili oldu seninle. o onu göze almış yani.
    - neyse..

    dedi ve ufak çaplı tartışmamız burda son buldu. sinirlenip Mert'e yazdım.

    - bak kanka, bana zamanında anlat dedin, anlattım. yalansız, olduğu gibi. ama en ufak kavganızda ne anlattıysam delil gibi öne süreceksen ortada bi yanlış var demektir. ben ikinizin de mutlu olması için çabaladım, zamanında umursamadan başladın bu ilişkiye şimdi önünüze engel koyma
    + charly, sonra konuşalım bu konuyu bildiğin gibi değil..
    - tamam..
    ···
   tümünü göster