/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +28 -2
    Genetik hastalıkların ortaya çıkma sebebi içest ilişkilerdir. Tanrı sana bunu yasaklamışsa yapıp sonra da insan hani kusursuz yaratılmamıştı mına koyim diye isyan etmek esas salaklıktır.
    ···
    1. 1.
      -1
      Öyle bir bilimsel araştırma yok, içset, Ensest gibi şeylerin doğuştan gelen bozukluklara sebep olması vs tüm bunlar cahil müslümanların islam'ın açığını kapatmak için uydurduğu şeylerdir.
      ···
      1. 1.
        +1
        Evet hem tıp hem din uzmanı arkadaş cevapladı. Bunu ben demiyorum. Dünya Tıpı diyor. Genetik bilimi diyor. Şartlanmak sizin sıkıntınız.
        ···
    2. 2.
      -1
      Bunu yasaklayan tanri ademle havvadan geldigimizi soyluyo ? Ne garipki içesti yasaklayan tanti içest yaparak cogalmayi uygun buluyo vay amk
      ···
      1. 1.
        +2 -1
        Hayır Tanrı hiç bir yerde Ademden ve Havvadan geldiğimizi söylemiyor. Sadece ilk insan olduğundan bahsediyor. bu bir algıdır sadece.
        ···
    3. 3.
      0
      Vay amk malı vay genetik hastalıkların sebebi sadece içest mi züt normal evliliklerde de oluyor çok iyi biliyorsun
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Genetik Hastalıkların tamamı bozulmuş genlerden kaynaklı. Hiç biyoloji derside mi görmedin. Bugün kırılan zincir belki 3 nesil sonraya yansıyacak.
        ···
      2. 2.
        +1 -1
        astreonzed seninle tartışmıyorum bile artık, moronun önde gidenisin.
        ···
      3. 3.
        0
        Ananın dıbına koyayım astreonzed o zaman bütün genetik hastalıkların suçlusu atan ademle karısı. Malum çocuklarını gibiştirirken olacakları düşünmemişler demek ki.
        ···
      4. diğerleri 1
    4. diğerleri 1
   tümünü göster