/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 26.
    +51 -1
    8 nci kez hayata yine kadın olarak geldim.
    daha çok küçük yaşlardayken seviştiğimi, sonrasında sürekli seviştiğimi, başka başka adamlarla seviştiğimi hatırlıyorum.
    muhtemelen bir fahişeydim. ya da sürekli tecavüze uğruyordum.
    bu size çok ekstrem gelebilir ama, tarih kadınların mal gibi alınıp satıldığı ve sadece fahişe muamelesi gördüğü çok fazla hikaye içeriyor. yani kadınların günümüzdeki haklara sahip olması çok kısa bir dönemden ibaret. daha öncesinde hep taciz, hep tecavüz.
    bana inanın, bu anormal değil.

    neyse.
    iki katlı bir evdeyim. bazen dayak yiyor, bazen kırbaçlanıyorum. yer muhtemelen ispanya. uzun çiçekli elbiseler var üzerimde. muhtemelen çingeneyim. altın dişli bir adamdan çok korkuyorum. beni en çok o incitiyor. hatta en son o incitiyor. atla bir yerlerden kaçmaya çalışırken bir ağaca takılıyorum. attan düşüyorum. kalçamın üzerine o kadar sert düşüyorum ki kemiklerimin sesi geliyor. sonra bu altın dişli adamın karşısına zütürüyorlar beni. ben bir tahtanın üzerinde yatıyorum. gibini çıkarıp üzerime işiyor. susuz ve açım. ama hareket edemeyecek kadar ağır durumdayım. kocaman bir çekiçle omzuma vuruyor. son darbe gözümün üstüne geliyor. sonrası yok.
    ···
    1. 1.
      +5
      kardeş sen de hiç ecelinle ölmemişsin ha
      ···
    2. 2.
      0
      bende o hayatında vardım o altın dişli adamım kocaman olan çekiç değildi o kısım yanlış
      ···
    3. 3.
      0
      Hep omuz ve kalçadan ölüyosun amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster