/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Yok birşey olmaz içebilirsin paranı istersen ben vereyim ama bi taka yaramaz dedi. Sigara insanın zihninini farkettirmeden giber haberin bile olmaz dedi. Sonra devam etti. ilgimi çekti ne diyor bu diye bakıyordum bende. ilkte bırak dedi şimdide iç diyor.

    Bak şimdi sigara kadınlara benzer. Sadece kadınlar daha aptaldır. ilk önce seni kendine bağımlı eder sonra da alttan alttan istediğini yaptırır. içmeyecem dediğinde ise duramazsın. Ha işte şimdi zamanımızda kadınlarda bize bunu yapıyor dedi. ilk önce biraz sıcak davranıp etkiliyorlar fizikleriyle sonra da istediklerini yaptırmaya başlıyorlar sense seviyorum diyorsun halbuki sadece bu kadar şey yaptım sonuna kadar gideyim diyorsun. Bekliyorsun mal mal kadını. işte sigara da bağımlılık yapıyor sende seviyorum diyorsun kaçmak için sorulardan, yüzüne iradesizliğin vurulmasından kaçmak için seviyorum diyorsun. Sana demek istediğim şu sigarayı iç isteğin kadar ama onsuz da mükemmel bir şekilde devam edebilirsin herşeye bunu bil bugün sigaran olmayınca hiçbirşey yokmuş gibi devam etmeyi bilirsen bi sorun kalmaz ortada.

    Hayatta da bunu uygula ne olursa olsun ben bu olmadan da yaşarım mutlu olurum diyebil. Herşeyi kafaya takma bir şeye en fazla 5 kere gülersin ama bir olaya yıllarca yas tutabilirsin işte bu insanlığın saçmaladığı nokta. Hayat devam ederken bir şeye bağlı kalmak normal değil bu bize yutturulmuş ve hepimizi birşeylere bağlı kılan şeydir.

    Demek istediklerimi anlıyor musun?

    Anlıyorum abi dedim. ilk defa anlamıştım ve cidden mantıklıydı hele bir şeye yıllarca ağlarken diğerine bi gün gülmeyi öpertmişlerdi bize. Doğru diyordu herşeye bağımlı olduğumuzu düşünüyorduk. Kendi irademize güvenimiz yoktu bir şeylere ihtiyacımız var gibi hissediyorduk.
    ···
   tümünü göster