/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +121
    Ortalama bir cafe olduğu için dikkat çekmişti haliyle, cafenin müşterileri bellidir genelde herkes herkesi tanır. Girdiklerinde o itler olduğunu anlamıştık, zaten birinin eli sargılıydı. Bizim masaya doğru yaklaştılar. Alican hemen ayağa kalktı ve 'Niye geldiniz lan yetmedi mi,gibtirin gidin!' Diye bağırdı, Rüstem abinin sert bakışından sonra sesini alçaltarak pardon abi dedi. Ardından bizde ayağa kalktık ve bi adım öne çıktım.

    Olayı başlatan züppe de bir adım öne çıkarak. Yapmacık bir tavırla konuşmaya başladı.'Bak kardeşim ben hatalıydım,5 kişi gelmek yakışmadı bize, buraya da aramızda ki tatsızlığı gidermeye geldik, kolu sargılı elemanı göstererek Berkden şikayetçi olmamasını da ben istedim bu arada ben Mert'diyerek elini uzattı. Yanında ki tipler bir adım gerideydi hala, etrafı süzüyor ve aşağılayıcı bakışlar atıyorlardı.

    Elini sıktım ve 'Şikayetçi olmadığınız için değil insan gibi özür dilemeye geldiğiniz için sıkıyorum bu eli, tamam sizden yana sorun yoksa bizden yana da yok' dedim. Ardından kolu sargılı eleman(Berk) elini Alicana uzattı ve sanki önceden planlanmış bir konuşmaymış gibi'Elin de sertmiş dosttum ama sorun değil bi ders almış olduk' dedi. Alican bana sertçe baktı.Bu bakışlarda hem Mertin elini sıkıp özrünü kabul etmeme duyulan kızgınlık hem de,Berk'in elini sıkayım mı? sorusu gizliydi.2 saniye eli havada kaldıktan ve ortam soğuduktan sonra gözümle işaret verdim.Ve Alican elini sıktı.

    Mert araya girdi.'Tatsızlık kalmadığına göre yan masanıza oturmamızda sakınca yoktur umarım?'
    Dedi.Bu yüksek sesle sorulmuş soruyu cafenin yarısı duymuştu hem bizimkiler hem de diğer masalarda ki tanıdıklar gözlerini bana çevirdi ve vericeğim cevabı bekledi. Pişman olucağım bir cevap vermiştim...
    ···
   tümünü göster