/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 76.
    +21
    işe başladım, günler yine günleri kovalıyor ve yorulmaya başladım. Berke'de işe girmiş, ben paketçilik yapıyordum. Tantuni servis ediyordum. Çok para kazanmasak bile iyiydi, bize yeterdi. Paramızı kazanıyorduk, Berke'de aynı şekilde paketçilik işine girmiş. Okullar açılana kadar öyle devam etti. Benim ve Berke'nin mesai bitti, işten çıktık. Park var, parkın oraya gittik. Orada saygı duyduğumuz bir abimiz vardı, adı Ersin. Ersin abinin yanına oturduk, bankta oturuyoruz.

    Birkaç çingen geldi, mevzu çıkartacak aklı sıra. O günü hiç unutmam, yanımızda hatunlar var. Ersin abi bayağı taşaklıdır, şu sıralar alfa denilen muhabbet var bilirsiniz. işte o alfa, tam bu elemana uyuyordu. Bütün kızlar etrafındaydı, Ersin abi beni sever ve sayardı, ama yine taşağını geçerdi. Bir gün dedi... Res, daha ayak tırnağımdasın. Umarım yavaş yavaş yükselirsin, kardeşim. Yediremedim, anasını gibecektim ortalığın ama yine bir tak yapamadım. Öyle güldüm geçtim, ne diyeyim.

    Edit: Birkaç partı farklı bakış açışı-perspektiften okumanız, görmeniz amaçlı Tanrısal bakış açısıyla anlattım. Birinci tekil şahısa dönüş yapılıyor.
    ···
    1. 1.
      +1
      Dinlemedeyim panpam
      ···
   tümünü göster