/i/Saçmalamaca

Bu altincide saçmalamak serbest !
https://encrypted-tbn1.gs...t7gYd9VYrRyorBwh2mEi59cRW
  1. 1.
    0
    Evet beyler hiç kimse tam olarak klasmanını bilmiyor ben uzun yıllar yaptığım çalışmalar sonucu bu makaleyi sizleri sunuyorum.

    F Klasmanı: Boyları 0-3 cm olan bu tip Bamya olarak adlandırılır ve zararsızdırlar.

    H Klasmanı: Boyları 3-6 cm olan bu tip çük olarak adlandırılır, tam bir geçiş formudur Nadire'n zararlı olabilirler.

    G Klasmanı: Boyları 9-12 cm olan bu tip ise usta ellerde iyi işler çıkartabilir genel kullanım ismi pipi dir.

    D klasmanı: Boyları 12-15 cm olan bu tip ülke ortalamasındadır. Genel kullanım ismi gib tir, genellikle tek başlarına işe yaramazlar ön sevişme gibi extra pointlerle Harika iş çıkartırlar.

    C klasmanı: 15-18 cm olan bu tip yarroş olarak adlandırılır. Yarroşlar artık tehlikelidir, kendi kendine karar verebilir ve desteğe ihtiyaç duymadan işini halleder.

    B klasmanı: 18-21 cm arası boyları olan bu model yannan olarak adlandırılmaya hak kazanır. yannanlar çok tehlikeli ve vahşidir kadını öldürebilir, kullanırken mutlaka eğitimli olmalısınız.

    A Klasmanı: Geldik klasman liderine, bu tip malafat olarak adlandırılır ve %85'i damardan oluşur. Birleşme esnasında çoğu malafatın sahibini dahi gibtiği bilinmektedir, nadir ve bir okadar tehlikelidirler.

    süper Klasman: Arkadaşlar bu klasman +23 cm klasmanıdır. Henüz hiç kimse onlar hakkında net bir bilgiye sahip değil. Var olup olmadıkları dahi muamma. Onları gördüğünüz yerde ense köküne sert bir balta darbesi indirerek kafasını gövdesinden ayırın ve koşarak uzaklaşın.

    Evet beyler artık herkes klasmanını biliyor pekii sizinki hangisi?
    ···
   tümünü göster