/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    0
    Huddam cagirma
    Arkadaslar cok cesidi var. Biliyorsunuz benim huddamim bana kendigiliginden gelmisti. Siz de almak istiyorsaniz oncelikle kalbinizde ona hizmet ettirme kole yapma istedigi herseyde kotu amacli davranis varsa huddam gelmez. Cunku allah herseyi gorur. Huddam cok zor kazanilan birseydir. Bunun icin gelecek huddama degil allaha dua ederseniz. Cunku gonderen allah tir.
    1:

    Her türlü muradına ve ihtiyaçlarına nail olmak vede yardımcı hadimi kullanmak istersen: Bulunduğun mekanı ve bedenini güzelce temizledikten sonra, Çarşamba günü dikişsiz beyaz elbise giyip insanlardan uzakta temiz ve karanlık bir evde halvete gir. Altına temiz bir hasır serip, hasırın altınada Menengiç külü koy. Perşembe günü oruç tutup, iftarını kuru üzümle aç. Yatsı namazından sonra iki rekat hacet namazı kıl. Birinci ve ikinci rekatlarda Fatiha suresinden sonra Kehf suresini oku. Hasırın üstüne oturup, kıbleye doğru yönelerek 10.000 defa:

    Yâ latîfü yâ hafiyyül eltafi edriknî bi lutfikel hafiyyillezî men telattafte bihi kefâh.

    dersin. Okumanı tamamladıktan sonra yanına Adem sıfatında beyaz elbiseli ve eli kılıçlı bir adam gelir. Sakın ondan korkma! O hadim sana: Hacetin nedir? diye sorar. Sende o'na: Allah rizasi icin bana yardim ve ihtiyaclarimi yerine getirmeni istiyorum.!O da: eger iyi seylerde kullanirsan senin hizmetindeyim der.
    .Huddami göndermek istediğin zaman şöyle dersin:

    Allâhümme innî ebraü min havlî ve min kuvvetî ilâ havlike fe erinî min acâibe danîı lutfike bi rahmetike yâ erhamer râhimîn
    ···
   tümünü göster