/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +3
    Sonuç olarak bir köy ve tanımadığım benden hoşlanmayan 42 yetişkin ve 18 yaş altı 20 çoçuğun bulunduğu 62 kişi nüfuslu kaba saba insanlardan oluşan bir köydeydim.

    Daha önce gece ava çıkan köylüler etrafta dolaşan bir kadından bahsetti kahvehanede. ilk başlarda beni aralarına almayı reddettiler ama sonradan iyi niyetli bir şekilde olayın ciddiyetini anlamam için biraz bilgi verdiler.

    Ortada ciddiyet yoktu ama beni korkutup kaçırması gerekirmiş gibi konuşuyorlardı.

    Anlattıklarına göre kadını gören herkes 7 gün içerisinde ormanın içinde bir yerde parçalara ayrılmış şekilde bulunuyormuş.

    Bunu duyduğumda ciddi olabilecekleri ihtimali üzerinde durdum. Sonuçta bir seri katil vakası olabilirdi. Ortak özellikleri cinayetlerin zaman çizgileri yada kurbanlar arasında belli bir bağ olmasıydı. Seri katillerin genelde bunlara dikkat ederek hareket ettiğini daha önce görmüştüm.

    Kaybolduğu ve ölü bulduğunu söyledikleri ilk kurban. 22 yaşında ki köyün talihsiz genç öğretmeniydi. Yeni atanmış mesleğini iyi yapmaya çalışan iyi bir kadın olduğunu söylediler. Dediklerine göre ormanda kendine üzgün bir şekilde bakan bir kız gördüğünü söylemiş. Ancak sınıftaki çoçuklar birisini görmemişler. Öğretmen farkettiğinde ormana doğru kaçmış.

    Öğretmen dışarı çıkıp biraz ormanda etrafa bakmış ama çoçuğu göremeyip geri dönmüş okula. Çoçuklar ertesi gün çoçuğu yine gördüğünü ve ormana gittiğini anlatmışlar.

    Bu sefer ormanda ki bir kadından bahsetmiş. Kadını görüp yanına gitmek istemiş ama ormanda ağaçların arasında bir yerlerde kaybolmuş. 7 gün diye bağırdığını ve sesinin ürkütücü geldiğini ve yaşlı birine ait olduğunu söylemiş.

    Aradan 5 gün geçtikten sonra ortadan kaybolmuş. Ve 7.gün ormanda parçalanan cesedini bulmuşlar. Bunun yaşanması üzerine köyün ne kadar silah tutan genç yaşlı erkeklerin hepsi ormanı didik didik etmişler. Ama ne bir çoçuk ne bir kadın nede başka birini bulabilmişler tek bir iz dahi yokmuş.
    ···
   tümünü göster