/i/Korkunclu

Korkularımız yaşamımızı yönlendirir.
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +1
    (bkz: ) artik hepimiz isi iyice bilmistik. Karise de merak ettigimiz sorulari soruyorduk. Boyle derken yatma vakti geldii ve odalara dagildik. Karisi yanima cagirdim ve konusmak istedim. Karis dedim neden surekli okulu isaret ettiniz neden orda savasalim ki? O da:
    Senin duygun acindan en savunmasiz kalacagin yerin senin kendi okulun oldugunu dusundukleri icin. Zayif anini yakalamaya calisiyorlar. Dedi. Peki ama savas nasil olacak? Suan bile yanimizdarken neden simdi saldirmiyorlarda illa okulda savasacagiz diyorlar. Karis de:
    Dedigim gibi sizden korkuyorlar zayif aninin okul olacagi icin orasini seciyorlar. Dedi. Yattik ve karisin beni uyandirmasiyla kalktim. Onlar geldi. Dedi. Karisin kendi kabilesinden cama yaklasmislar ve karisi geri istiyorlardi. Ama vetmeyecigimi gitmezlerse yakacagimi soyledim. Onlarda gittiler. Karis tesekkur edip yatmaya devam ettim.
    Sabah olunca herkes kalkmis bende sofraya gelmek icin hazirlandim. Yemegimizi bitirdikten sonra .babam. oglum sen disardayken ben de Alimle eski esyalarimi buldum ve okuduk koruma muhru yaptik. Ve savasirken bunu giyiceksin. Tipki casus olur ya sadece gozler gozukur aynisindan ve beyaz. Babam ve alimde kendilerine aynisini almislar. Babam son olarak asaya benziyen bembeyaz bir sopa verdi. Ucunda hz. Suleymanin muhru. Diger ucunda da ALLAH kelimesi. Ve asanin butun heryerinde arapca kelimeler. Kiyafeti giydim. Uzerime oturmustu. Huddami mi cagirdim ve geldi karisi gorunce saldiracakken beklemesini soyledim. O da bizden dedim. Karise dedim ki. Huddamimla yolluyorum seni. Git ve bizimle savasacak olan bir kabileyi bul onlardan bilgi al eger birsey olursa hemen huddamima gel ve kacin. O da tamam dedikten sonra Alim de bir huddamini gonderdi onlari koru dedi. Ve gittiler. Aksama dogru geldiler karis hafif yaranlanmis benim huddamim da hafif. Alimin huddami ise iyi gorunuyordu. Noldu dedigimizde kabileye gittik bilgi ogrendik ayrilacagimiz vakit . Ifrit olan bir cin musluman oldugumu sezdi diger huddamlara siginacakken tuttular sonrasinda alim ve benim huddamim yardima gidip kacmislar. Karis bize oyle bilgiler verdi ki artik savas yakindi ve biz hazirdik
    ···
   tümünü göster