/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 1.
    +9 -1
    öğrenci için en iyisi türk telekom selfy'dir. eğer başka hattaysan yeni türk telekomlulara selfy mor xl paketi 39 tl (11 gb net var içinde). eğer mevcut telekomluysan selfy turuncu medium paket 32 tl. ayrıca selfy'de burger, usta dönerci, alaçatı muhallebicisi, popeyes kampanyalarının hepsi birden vardı şu an bitmiş ama yine başlar. 15 liraya aldığın menünün aynısı bedava. ama türk telekomda fazla bir şey bekleme. ben istanbulda okuyordum üniversiteyi, metrobüste hiç kullanamıyordum neredeyse. telefonum da iphone 6 amk üstelik. vodafone da ise freezone var ama şu an bol internetli kampanyası yok ve çok detaylı hesaplarsan pahalı. bana göre en hesaplı paket turkcell gnctrkcll'de. 8 gb paketli faturasızı 40 tl, 10 gb paketi ise 45 tl. pahalı ama sonuna kadar hak ediyor turkcell. kesintisiz her daim bende. selfy gibi yeme içme kampanyası yok ama olsun. bana göre selfy sadece yaptığı yeme içme kampanyalarına para alıyor hizmeti çok kötü. bunlar kendi düşüncemdir tabii ki.

    not: 4.5G hizmetiyle birlikte 10-11 gb'li paketlerdeki internetlerin yarısı gece yarısından sabaha kadar yarısı ise gün içinde kullanım içinidir. yukarıda yazdığım selfy ve turkcell paketleri de öyle iyi kontrol et detayları.
    ···
    1. 1.
      0
      selfy mor xl paketi 45 lira yazıyor sitede hacım
      ···
      1. 1.
        0
        {[InciListeHaberYap]}
        [[
        {{baslik:}}
        {{resim: http://www.imgim.com/6725inciw4544766.png }}
        {{yazı:senin dediğin katılım detaylarında yazıyor. yukarıda zaten mevcut telekomluysan 39 tl yazdım, şu an sitede de 39 tl yazıyor.

        "Selfy’nin Mor XL Paketi’nin aylık ücreti, son 30 gün içerisinde numara taşıma ve yeni hat tesisi yaparak gelenler için 39 TL, mevcut Türk Telekom mobil faturasız tarifelerdekiler içinse 45 TL'dir."}}
        ]]
        ···
    2. 2.
      0
      dıbına koyim azmini gibeyim be
      ···
    3. 3.
      0
      Türk telekom kendini tanıtmak için bu kadar uğraşmıyor amk
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster